Gå til innholdet

Endelig Mandag - Middag til 150,-

Hver mandag serverer 26 restauranter i Midtbyen en kvalitetsmiddag til kun 150,- mellom kl. 16:00 - 18:15. Ukentlig meny kommer i form av et bildealbum på Facebook-siden vår «Endelig Mandag». 

Hvor kan jeg spise middag til 150,-?

Med 26* ulike restauranter har man mange ulike valgmuligheter, enten du liker sushi, kjøtt, eller italiensk mat best. Menyen på Endelig Mandag blir satt av restauranten selv og varierer ofte fra uke til uke.  Under kan du lese mer om hvilke restauranter som er med, og hvilke type mat man vanligvis kan bestille fra restaurantens ordinære meny. 

* PS: noen restauranter har gjort endringer i åpningstider, fått redusert kapasitet eller holder stengt grunnet COVID-19, og er derfor midlertidig ute av Endelig Mandag. Dette merker vi i parentes ved restaurantnavnet. 

 
Alma Mater Byhaven
Alma Mater ligger vegg i vegg med Kremmerhuset i 1. etg på Byhaven. Her finner du franske delikatesser i form av oster, skinker og oliven, samt produkter og fersk mat som du ikke finner noen andre steder i byen.

Alma´s Bar og kjøkken (har for tiden ikke Endelig Mandag-tilbud)
Alma's Bar og Kjøkken er en del av Byscenen, og er en energisk og livlig møteplass fra lunsj til sen kveld. På den ordinære menyen finner du smaksbomber som blant annet pepperbiff, hamburger med jalapenos, green curry fiskeskuppe og dagens blings.

Ai Suma
Ai Suma ligger idyllisk til nede ved Nidelven i Kjøpmannsgata. Restauranten har i hovedsak fokus på på kjøtt, steak og grill, men har en variert meny med flere nydelige hovedingredienser som østers, sjøkreps, breiflabb, kongeøstersopp og spare ribs.

Døgnvill
Døgnvill ligger på Torvet og er en av byens beste burgersteder. Burgerne har rykte på seg for å være svært smakfulle, og følges alltid godt av tilbehør som gjør hele opplevelsen komplett. I tillegg til varierte burgere byr menyen også på et spennende utvalg drikker, desserter og milkshakes. 

Egon Søndre og Egon Prinsen
De fleste kjenner til Egon-restaurantene og den lune atmosfæren som møter deg. Menyen er svært bred, og de aller fleste vil finne noe de liker. Velg blant alt fra pizza til kjøtt- og fiskeretter, hamburgere, salater m.m.

Frati
Frati er en italiensk legende i Trondheim. I et nydelig lokale med mange sitteplasser får du servert selve smaken av Italia i form av velsmakende retter og fristende appetittvekkere. På den ordinære menyen kan du velge blant hjemmelaget pasta, pizza på tynn bunn, kjøttretter av kalv og okse, hvitvinsdampede blåskjell og mye mer.

Frida
Maten er laget av ekte meksikanske ingredienser. Interiøret er laget for hånd i Mexico og deretter brakt over til Norge. Så langt har Frida Restaurant har gått til å gi deg en ekte følelse av ekte Mexico.

Jimi´s Diner Nordre
Her får gjestene oppleve den amerikanske og uformelle diner-følelsen. Det serveres både frokost, lunsj og middag, og på menyen står klassikere som pannekaker, egg, bacon og pølse, til burgere og milkshakes.

KŌNĀ bar & restaurant
Her får du folkelig og eksotisk mat som passer like godt til lunch som til middag. Spennende meny med retter inspirert fra Japan, Thailand, Vietnam, Korea og resten av sør-øst Asia

Krambua
Krambua er plassen for alle og enhver, enten man ønsker en norsk tradisjonsmiddag eller et lunt lokale og noe godt i glasset. Her kan du også oppleve jazz- og operakvelder, så du kan regne med en opplevelse utenom det vanlig når du tilbringer noen hyggelige timer på Krambua.

La Border
Velkommen til burritobaren i Thomas Angells gate! Her bruker de lokale råvarer og kulturell bakgrunn for å lage mat som varmer hjertet og fyller magen. Kom som du er –  feel welcome to cross the border!

Le Bistro
Le Bistro ligger i Munkegaten og er et nydelig fransk spisested som byr på mat og drikke laget av førsteklasses råvarer. Fra menyen velger du blant kalde retter, varme retter, skinker, ost, sandwicher, hovedretter, kaffebrød og dessert.

IMG_8033
FRANSK MENY: Spis middag i svært lune lokaler hos Le Bistro i Munkegata. (Foto: Le Bistro)

Røft Rotisseri
Restauranten ligger på taket av Sentralbanestasjonen, og her får du mat inspirert av det amerikanske diner-kjøkkenet. Nygrillet kylling med et rikholding utvalg sauser, dip’er og side orders, quesadillas, burgere, sandwicher og rå salater. Lunsjretter, middagsretter og røffe snacks. Vegetar og vegan. Og ‘byens beste’ softis. Alt i et uformelt og innholdsrikt miljø, med lekerom og skjermer med avgangstider for togene.

Sabrura Byhaven (holder stengt grunnet oppussing)
Sabrura er svært populær og er godt kjent for sin sushibuffet med variert innhold. På den helt ferske buffeten kan du velge blant mange ulike typer maki, sashimi, kyllingspyd, fritert scampi og mer.
sansebpaella
Spanske smaker: Hos San Sebastian kan du nyte en stemningsfull aften!

San Sebastian Tapas og Vinbar (Torvet)

Smakfulle tapas med nydelige vinkombinasjoner tar oss rett til varmere strøk. Hos San Sebastian kan du velge mellom deilige tapasretter og enkeltretter.

SOT Sabrura Torvet
Sot & Sabrura Torvet er et uformelt møtested midt i byen som byr på mat akkompagnert av god drikke. God stemning fra tidlig lunsj til kveldens siste skål. De kombinerer to restaurantkonsepter, hvor du har Sabruras sushi på den ene siden, og deilige SOT-burgere på den andre.

TAG
TAG i Thomas Angells gate er både restaurant, bar og utested. Fra menyen velger du blant smakfulle smørbrød, burgere, tapastallerken, kveite, kamskjell, "slakterens valg" og sesongens hovedrett. 

Thai Thai Trondheim Torg
I øverste etasje på Trondheim Torg ligger Thai Thai. Her kan du spise nydelige asiatiske retter fra buffeten, eller bestille dine favorittretter fra meny,

To Rom og Kjøkken (har for tiden ikke Endelig Mandag-tilbud, da de åpner senere på mandager)
En av byens aller beste restauranter er To Rom og Kjøkken i Carl Johans gate. Fokuset er på lokale råvarer fra Trøndelag hva gjelder både mat og drikke. Menyen forandrer seg stadig, da den er sesongbasert. Man kan forvente nydelige retter laget av fisk, skalldyr, sjømat, kjøtt, grønnsaker og bær fra kvalitetsbevisste råvareprodusenter.

Troll Restaurant
Troll er et helnorskt spisested med en eksotisk vri. Restauranten ligger i maritime omgivelser på Fosenkaia i Trondheim. Fisk og sjømat er viktige ingredienser på Trolls meny, og man kan blant annet kjøpe 3- og 5-retters meny.

Tulla Fischer
Tulla Fischer er kjent i byen for flotte lokaler og en lun atmosfære, og er et flott møtested når du befinner deg i sentrum. Fra menyen kan man velge blant steinovnsbakt pizza, sandwich og bruschetta, pasta og byens kanskje beste Cæsar Salat!

Una Torvet
Kl 16 skjer det noe magisk i lokalene til Hevd håndverksbakeri på Torvet. Lysene dempes, pulsen stiger, pizzaovnen fyres opp og menyen endres til Una Pizzeria e Bar. Her får du god mat laget med kjærlighet og de beste råvarene

ØX Tap Room
ØX Tap Room ligger i kjelleren til Frati og er et yndet sted for sosiale sammenkomster over et glass egenbrygget øl. Maten som serveres kommer rett fra kjøkkenet til Frati i etasjen over, og består i hovedsak av ulikt sammensatte menyer som kan deles av større grupper.

"Hva skal vi ha til middag i dag?"

Det evige spørsmålet som mange får grå hår av. Med "Endelig Mandag" kan du forlenge helgen med en rolig ukestart full av kulinariske opplevelser uten å selv måtte kokkelere eller ta oppvasken. "Endelig Mandag" er et populært tilbud som benyttes av mange besøkende til de ulike restaurantene hver uke. 

Hver mandag blir de fleste menyer fra restaurantene samlet i et eget innlegg på Endelig Mandags Facebookside. Følg med på denne siden for å hver uke bli oppdatert på hva du kan spise hos de ulike restaurantene for bare 150,- kroner. Innlegget blir postet mellom klokken 12-13.

Les mer:
Kart over Midtbyens parkeringshus
Les mer: Spis i Midtbyen!
Les mer: Her finner du "Endelig Mandag" på Facebook