Gå til innholdet

Fram Oslo lanserer nytt bunadspledd hos Alvar&Maija


Torsdag 9. mai kl. 18-20 hos Alvar&Maija i Olav Tryggvasons gate lanserer Fram Oslo et nytt bunadspledd i regi av "Prosjekt Alvar&Maija", og i samarbeid med Andreas Engesvik og Grinakervev.
Bunadspledd fra en tidligere kolleksjon med utgangspunkt i bunadsfarger. Denne gang står Trønderbunaden for tur, og farger og mønster i pleddene vil gjenspeile dette. (Foto: Alvar & Maija)

Annette Hoff vil fortelle om Fram Oslo, om hvordan de jobber med norske designere og norske produsenter. Fredrik Wærnes som arbeider ved designhuset Andreas Engesvik, vil fortelle om arbeidet med utvikling av pleddene. Alle som deltar på lanseringen er med i trekningen om et Trønderpledd.

Se mer: Her finner du eventet på Facebook

Designet av anerkjent norsk designer

Bunadspleddene er designet av Andreas Engesvik. Engesvik jobber med flere områder innen design, fra møbler, tekstiler og interiørprodukter til industridesign for norske og internasjonale selskaper. Engesvik er en av Norges mest anerkjente designere og har hatt en viktig rolle i synliggjøring av skandinavisk design på det internasjonale markedet.

Pleddene er produsert hos Grinakervev, et veveri med lang erfaring og fokus på kvalitet. Fram Oslo er stolte over å samarbeide med den norske produksjonsbedriften, som holder til i naturskjønne omgivelser på gården Nordre Grinaker på Hadeland.

Fram Oslo

Fram Oslo ble etablert i 2016 og er et norsk møbel- og interiørmerke inspirert av den norske designarven. I samarbeid med dyktige designere fra Norge ønsker selskapet å hylle den norske naturen og en funksjonell livsstil gjennom rene, lokale materialer og produksjon i Norge.  

Prosjekt_Alvar_Maija_fbevent_290419

Prosjekt Alvar&Maija

Prosjekt Alvar&Maija skal presentere ulike aktører og virksomheter innen håndverk, produkt- og industridesign, mote og tekstil. Vi vil lage en arena for kompetanseheving og nettverksbygging, hvor utveksling og samarbeid på tvers av faggrupper står sentralt. Nærings- og forretningsutvikling vil være en viktig og naturlig del av dette.

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd, og skal bidra til bransjeutvikling på regionalt nivå, men også legge til rette for de regionale bransjenes kontakt og utveksling med nasjonale, nordiske, og internasjonale aktører. Ulike faggrupper vil kunne presentere sine prosjekter, produkter eller forretningsideer for andre aktører, kunder og publikum. Alvar&Maija vil være veileder og samarbeidspartner i utvikling av produkter, som også kan stilles ut og selges i vår butikk.

Velkommen til lansering!

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Disse butikkene finner du i Midtbyen
Les mer: Her kan du spise i Midtbyen