Gå til innholdet

Gi buksa di nytt liv hos Livid Jeans!

Hos Livid Jeans får du alltid fikset buksen din hvis den er ødelagt, men hva gjør du hvis den ikke passer lenger? Da kan du pante den i butikken og gi den nytt liv!

Jeans til folket: Daglig leder av Livid Jeans Trondheim, Thea Martine, tar gjerne i mot brukte Livid-bukser. (Foto: Livid Jeans)
”Saved” er navnet på pantekonseptet hos Livid. Har du kjøpt en bukse der som nå enten er slitt, for liten eller som du bare ønsker å gjøre det slutt med, så kan du levere den inn i bytte mot et gavekort på kr. 150,- som du kan bruke på nye jeans. Buksene kan leveres inn i hvilken som helst tilstand, men den må være vasket.

Mindre kvantum, bedre kvalitet

Daglig leder hos Livid Jeans, Thea Martine, forteller at grunntanken med Livid Jeans er å lage produkter av god kvalitet som kan brukes i lang tid. Om de så i tillegg kan brukes på nytt som noe annet, er det bare et pluss.

- Vi ønsker å ta ansvar for produktene våre hele veien fra bomullen på markene til ferdig produkt i butikk, og nå også i etterkant når buksen trenger nytt liv.

Les mer om hvordan Lividprodukter blir til her

blue-jeans-casual-clothes-1082528
PANT BUKSA: Isteden for å kaste Livid-bukser som er slitte, for små eller "old news", kan du nå pante de i butikken. (Foto: Pexels)

Gjenfødt bukse

I butikken i Olav Tryggvasons gate er det i Livids egen systue magien med gjenfødelse og oppstandelsen skjer. Butikken får tilsendt innleverte jeans fra butikken i Oslo i tillegg til mengden i Trondheim, og reparerer buksene her.

- Buksene vi tar i mot blir enten reparerte og solgt i vintageavdelingen vår eller brukt som ”delebukser” som kan brukes til å lappe andre bukser. Hvis vi ikke har muligheten til å reparere buksene sender vi det videre til Fretex som bruker stoffet på ulike måter i sin produksjon.

Les mer: Livid Jeans’ nettside
Les mer: Her kan du shoppe i Midtbyen
Les mer: Har du fått et Midtbykort? Her kan du bruke det!