Gå til innholdet

Glitter og glamour på Julebord!

November og desember er festhøytid, det er glam og glitter – det er julebordsesong. Antrekkene er stas i seg selv, men hva med detaljene?

Hos Gulllfunn Nordre finner du det danske smykkemerke Izabel Camille. Sofistikert og med et streif av helt enkel eleganse – kan være akkurat det festantrekket trenger.

Det er jo ganske gøy å slå på stortromma når anledningen til å pynte seg med flotte kjoler og stilige dresser omsider er her igjen. Etter noen daffe høstmåneder kan det rett og slett føles godt å gjøre det lille ekstra for seg selv – og samtidig skinne på førjulsselskapene. 

Alt ligger i detaljene

De minste detaljene kan bety mye for helheten. Hos Gullfunn Nordre finner du smykker, klokker, ørepynt, mansjettknapper og mye annet som løfter festantrekket til nye høyder. 

Menn og kvinner kan komme ut herfra med små, skinnende skatter som løfter antrekkene i både førjuls- og juleselskaper. Hva med en ny klokke eller mansjettknapper? Smykker, armbånd eller ørepynt? Gullfunn har i tiden frem mot jul også en julekampanje med gode priser på sesongaktuelle produkter. 

IMG_3184
Makes the man: Mansjettknapper og klokker kan være fint å kjøpe til seg selv - og selvfølgelig som julegaver til andre.

IMG_3195
Julekampanje: Hvis du er på utkikk etter noe nytt på smykkefronten før jul, har Gullfunn mye å by på i julekampanjen sin. 

Eller hva med en veske eller clutch som runder av antrekket på en elegant måte? Det finnes mange varianter, med maksimal glitter-effekt eller mer nedtonet finner  - du finner helt sikkert noe! Stikk innom for eksempel Aagaard 1876, BAG på Byhaven eller Trondheim Torg, Høyer eller Carma og se hva de kan friste med av vesker og annet tilbehør. 

IMG_2930Carma: I lokalene til Carma når julestemningen uante høyder og det mangler verken festklær, ulikt tilbehør eller julepynt. Ta turen innom og bli inspirert!

La huden gløde

Fei den tørre, bleke vinterhuden av banen ved å skjemme den bort med noen skikkelige godsaker fra Miss Organic i Thomas Angells gate. De fører naturlige og økologiske produkter innen hår, helse og make-up som er midt i blinken i den travle førjulsperioden. Du finner også et stort utvalg veganske produkter her.

IMG_3120-2
La huden skimre: Hvis du føler for litt ekstra skimmer, kan oljen GLOW gjøre susen. Den rike blandingen av økologiske oljer og naturlig vitamin E, fukter, gir næring og etterlater huden silkemyk.  Den inneholder skinnende partikler slik at huden tilføres glans – i tillegg til at den forsterker brunfargen din. Perfekt til sene kvelder! 

 

IMG_3163Oil Bar: Miss Organic hjelper deg gjerne med å analysere huden din og avdekke pleiebehovene den har. Her finnes produktene som fukter, nærer og pleier både de dypere hudlagene og overhuden tilpasset nettopp dine behov.

 

Fiks frisyren og skjegget

Stas Hår & Bryn har mer enn 15 års erfaring innen hår og bryn og elsker det de driver med. Dette har resultert i høy kompetanse innen en rekke flotte tjenester, og er derfor en flott plass å bestille time hvis du føler det er på tide å få kontroll på hårfrisyren før julbord og andre selskapeligheter. Teamet på Stas skaper fantatiske kundeoppleveelser med kunnskap, erfaring og dedikasjon i bunn. – Suksessoppskriften består av et dedikert team av svært dyktige folk og god stemning, sier innehaver Siv Oldervik.

IMG_5908Du finner dem i Jomfugata: Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date. Siv Oldervik beskriver Stas som sin store salongdrøm.  

På Mercursenteret holder de dyktige barbererne til H2 Barber & Sons til. Velfrisert skjegg og en snasen hårklipp passer utmerket for dresskledde menn. H2 Barber&Sons har gjennom tre generasjoner drevet med barbering og hårklipp i Trondheim. Med ferdigheter og rutine imøtekommer de dagens motebilde som preget av maskinklipp. Ved å legge inn en førjulsvisitt kan du være sikker på at du lærer noen teknikker for vedlikehold av både hårklippen og skjegget underveis.

IMG_3225
H2 Barber&Sons: H2 Barber&Sons spesialiserer seg på barbering og hårklipp for menn. Salongen ligger på historisk grunn i Trondheim – i Mercurbygget i Kongens gate 8A

Midt i førjulsstresset kan det føles godt å gjøre det lille ekstra for seg selv og gi seg selv en smak av velvære i gave. Hos Stas kan du også få ordnet både bryn og vipper, hos Solsiden Spa i Munkegaten kan du pleie hendene og ta en manikyr - mulighetene er mange! 

Les mer: Førjulshygge i Midtbyen
Les mer: 7 ting som gir deg storbyfølelsen i Midtbyen