Gå til innholdet

Gratis hjemlevering av varer

Uansett om du tar sykkelen eller bussen til Midtbyen, trenger du ikke streve med handleposene på vei hjem! Det er nemlig gratis hjemkjøring av varer ut mai måned!

Noen ganger blir det rett og slett litt tungt å bære alt du har funnet på shoppingrunden din – spesielt hvis du sykler eller tar buss/trikk. Kanskje kunne du tenkt deg å slå deg ned på en kafé uten alle bæreposene på slep også.

I slike tilfeller er det jo helt strålende å få de levert på døren senere samme dag – helt gratis! 

Slik foregår det 

Ut mai vil denne tjenesten kunne brukes ved kjøp av varer fra alle butikker som er i partnerskap med Midtbyentrykk her for oversikt. Snakk med de som jobber i butikken du handler hos. De tar i mot varene du har kjøpt hos dem, og sørger for at de blir levert hjemme hos deg.

Vi understreker at det kun leveres til handlende som bor innenfor Trondheim kommunes grenser. Hjemkjøring gjelder for pakker opp til 20 kg slik at det kan bæres av én person.  

Trondheim Torg og Byhaven tilbyr også gratis hjemlevering ut mai.

Dersom kunden ikke er hjemme når sjåføren kommer, vil varene bli satt utenfor døren. Dette gjelder ikke alkoholholdige varer. Da må kunden, over 18 år, ta imot varene. Varene blir levert mellom 16-22 hver dag. Hvis kunden ikke er hjemme, blir varene satt ved døren.

Velkommen til Midtbyen – uansett fremkomstmiddel!        


 

Nå er det for øvrig meget billig parkering i Midtbyen, så for deg som gjerne tar bilen – se link under!
Les mer: Parker for en femmer i Midtbyen
Les mer: Salgsdager i Midtbyen
Les mer: Hele Midtbyen i ett gavekort