Gå til innholdet

Grip lørdagen - Midtbyen har åpent til kl. 18:00


Når du vil starte lørdagen med kvalitetstid, er det godt å vite at butikkene i Midtbyen har åpent til 18.00.
Foto: Pexels
Lørdag er den magiske første dagen i helgen. Dagen vi ser frem til hele uka. Endelig kan du la det være dagslyset som lokker deg ut av senga, kanskje til en god og lang frokost med alle til bords. 

Hva vil du gjøre etterpå? Smøre skiene og fylle lungene med frisk luft? Heie på dem som svetter for nasjonens ære på skjermen? Herje med ungene, eller bli med dem inn i leke- og fantasiuniverset deres? Fordype deg i avisa eller en god bok? Høre på musikk eller se episode på episode av favorittserien din? Helgen er din - valget er ditt.

Uansett hva du velger å bruke den første delen av lørdagen på, er det godt å vite at du kan gjøre det med god samvittighet. Du har god tid til å gå i butikker etterpå. Butikkene i Midtbyen har nemlig åpent til klokken 18. Det gir deg også god tid til å forlenge helgefølelsen med en kafé-pause på handleturen.

Tips: 

- På lørdag og søndag kan du benytte deg av Familierabatt helg på bussen. Da kan du ta med 4 barn og/eller hund for prisen av en voksenbillett. Se mer om priser og Familie helg på AtB sine nettsider

- På lørdager parkerer du gratis etter kl. 15.00 på gateplan. Se våre parkeringstips her

- Har du fått et Midtbykort? Du kan bruke Midtbykortet på både shopping, kulturopplevelser og spisesteder. Les mer om brukersteder her


Les mer: Shoppe i helgen? Her kan du søke etter dine favorittbutikker i Trondheim og i Midtbyen

Les mer: Dette er noe av det som skjer i Trondheim og Midtbyen i januar