Gå til innholdet

Gullsmed Dahlsveen vant Midtbyens Servicepris 2018!

Gullsmed Dahlsveen ble i slutten av november kåret til vinner av Midtbyens Servicepris 2018, tett fulgt av Lannulva og Olivenlunden 1830.

Gullsmed Dahlsveen har et rikt og lekkert utvalg av flotte smykker for både ham og henne. (Foto: Gullsmed Dahlsveen)
God kundebehandling, god kunnskap om egne produkter og en oversiktlig og ryddig butikk var noen av de ni kriterier som ble lagt til grunn i servicemålingen. Gullsmed Dahlsveen skåret høyest på disse kriteriene som rundt 60 butikker i Midtbyen ble målt på i vår og i høst. Mystery Shopper eller hemmelig kunde – tilsynelatende ordinære kunder – kom innom butikkene for å handle. I virkeligheten var formålet å evaluere service og butikken. Det ga et godt bilde av hvordan kunder flest blir behandlet og hvordan handleopplevelsen utvikler seg.

Midtbyens Servicepris 2018-kopi
BEST PÅ SERVICE: Gullsmed Dahlsveen vant Midtbyen Servicepris 2018. Her på bildet i midten Hilde Lyså med pokal og diplom. Til høyre Anne Mette Bue fra Lannulva, som fikk årets andreplass. Til venstre Hege Renolen fra Olivenlunden 1830 som mottok tredjeprisen.  Helt til venstre Kirsten Schultz, daglig leder Midtbyen Management, til venstre Gretha Bekken, markedskoordinator i Midtbyen Management.

Undersøkelsen er et arbeidsverktøy for å motivere ansatte, forbedre kundeopplevelsen og øke omsetningen i Midtbybutikkene. Topp 3 i servicemålingen er alle nisjebutikker man kun finner i Midtbyen. Det å gi en god personlig service er for kundene – til tross for store endringer i handlemønsteret – fortsatt svært viktig.

De tre butikkene er svært forskjellige når det gjelder sortimentet. Gullsmed Dahlsveen i Olav Tryggvasons gate har et stort utvalg av bl.a. Georg Jensen. Lannulva i Søndre gate selger sine egne populære og fantastisk gode ullklær i mange spreke farger. Olivenlunden 1830 på Byhaven lar deg smake på gode olivenoljer og eddiksorter samt annet godt fra Frankrike, som egner seg både hjemme på kjøkkenet og som spiselige gaver.

Midtbyen Management gratulerer vinnerne og ønsker alle velkommen til Midtbyen for å nyte de beste opplevelser innen shopping, mat og kultur.