Gå til innholdet

Handle hjemmefra og få varene levert gratis på døra!

I samarbeid med Byhaven ønsker vi å tilby alle kunder i Midtbyen - både i butikk og hjemmefra - en sømløs handleopplevelse med gratis hjemkjøring  av varer frem til 8.april!
Hvis du sitter hjemme og lurer på om det er for sent å kjøpe den kjolen du så i forrige uke, eller gjerne skulle kjøpt de vasene i interiørbutikken om du bare fikk de med deg hjem – da er SVIPP HJEM løsningen! 

Byhaven har siden i fjor tilbydd hjemkjøring fra sine butikker til kunder som bor i Trondheim kommune.

Frem til 8.april vil denne tjenesten nå utvides og kunne brukes ved kjøp av varer fra alle butikker som er i partnerskap med Midtbyen: trykk her for oversikt – helt GRATIS! Vi tar forbehold om at noen butikker har egne hjemkjøringsordninger og bruker disse i stedet. Dette informerer de om når du tar kontakt. 

Vi understreker at det kun leveres til handlende som bor innenfor Trondheim kommunes grenser. Hjemkjøring gjelder for pakker opp til 20 kg slik at det kan bæres av én person.  

Se oversikt over de som har endret åpningstidene i Midtbyen 

Slik foregår det 

Hvis du ønsker å handle noe hjemmefra, undersøker du den aktuelle butikkens sosiale medier eller nettside, og finner informasjon om hvordan du kan ta kontakt. Når kontakt er etablert hjelper de deg med det du skulle trenge og forklarer samtidig betalingsmetode. 

Dersom kunden ikke er hjemme når sjåføren kommer, vil varene bli satt utenfor døren. Dette gjelder ikke alkoholholdige varer. Da må kunden, over 18 år, ta imot varene.

Varene blir levert mellom 16-22 hver dag. Hvis kunden ikke er hjemme, blir varene satt ved døren.         

Sjåførene har fått strenge krav ved levering. De skal ha på seg hansker, de setter varene foran døren, ringer på og trekker seg deretter litt unna, 1-meters regelen følges nøye. 

Vi håper denne tjenesten gjør at du velger Midtbyen også hjemmefra!

Les mer: Butikker og restauranter i Midtbyen holder fremdeles åpent!
Les mer: Hele Midtbyen i ett gavekort