Gå til innholdet

Her er alt du trenger å vite om Toilldag!


Er du klar for den store Toilldagen lørdag 16. mars? Vi lover minst 60% rabatt på toillvarer, konkurranser og spennende overraskelser! Ta med deg venner og familie til en handledag utenom det vanlige, og den svært tradisjonsrike shoppedagen. Alt du trenger å vite om Toilldag finner du her.
Gjør deg klar for Toilldag i Midtbyen lørdag 16. mars. (Foto: Midtbyen Management)

Toilldagsavisa

Toilldagsavisa samler alle tilbud som gir -60% rabatt eller mer! I år kan du lese Toilldagsavisa i papirformat, som e-avis, eller se tilbud i vår digitale løsning tilpasset mobil. NB! Toilldagsavisa blir lansert onsdag 13. mars kl.18:00. Meld deg på Midtbyens nyhetsbrev for å få den tilsendt tidligere.

HER finner du TOILLDAGSAVISA

HER finner du tilbudene i digital løsning for mobil

Skjermbilde 2019-03-13 kl. 13.56.14

Reis til Midtbyen med bil, buss eller tog!

Har du planlagt hvordan du skal komme deg til Toilldag? Alternativene er mange, og man kan både ta buss og kjøre bil. Bilen kan du parkere på gateplan i 3 timer (gratis etter kl. 15:00!), eller så lenge du ønsker i parkeringshus. 
Så enkelt er det å parkere bilen i Midtbyen - full oversikt over parkering finner du her.

Alle (de fleste) veier leder til Midtbyen, og om du foretrekker buss på Toilldagen kan du planlegge bussreisen din her.  På lørdager reiser inntil 4 barn gratis med en voksen på AtBs grønne bybusser.  Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din.

toilldagsavisa-shopping-trondheim-midtbyen-2
PLANLEGG GODT: Det kan lønne seg å plukke ut de beste tilbudene i forkant, slik at du er godt forberedt til dagen.

Toillvettreglene

For at du skal få en vellykket handletur på Toilldag har vi laget et sett med Toillvettsregler som det kan være kjekt å følge, enten du har sort belte i shopping, eller handler kun ved spesielle anledninger. 
Toillvettregel nummer 1 sier følgende:  #1 Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. Les alle Toillvettreglene her

Gratis posehotell

Skulle du handle mye eller store varer på Toilldag, og synes det blir for tungt å bære på; frykt ikke! Du kan på Toilldagen og hver lørdag i 2018 benytte deg av gratis posehotell i Turistinformasjonen i Nordre gate 11! Her kan du trygt sette fra deg posene dine til en stab som passer godt på de. Husk å ta vare på nummerlappen du får utdelt når du setter igjen varene dine.

martin-visit-1
TRYGT PLASSERT: Martin og staben i Turistinformasjonen i Nordre gate 11 vil passe godt på varene dine slik at du kan nyte å rusle rundt i den flotte byen vår uten tunge poser i hendene.

Midtbykortet og åpningstider

Har du fått Midtbykortet som gave? Bruk Midtbykortet ditt som betalingsmiddel på Toilldag! 
Her har du oversikten over alle brukerstedene for Midtbykortet. 

Åpningstider for butikkene denne dagen er  kl. 09:00 - 18:00. 


Les mer: Oversikt over alle butikker i Midtbyen
Les mer: Spis i Midtbyen på Toilldag!