Gå til innholdet

Her finner du leker, klær og gaver til barn

Trenger poden en jakke, eller står nye leker øverst på ønskelista? I Midtbyen finnes mange butikker som spesialiserer seg på produkter til barn. Her er en oversikt som gjør det lettere for deg å planlegge shoppingturen eller gavehandelen.

Ta med både små og store på en hyggelig dag i Midtbyen med både shopping, mat og opplevelser. (Foto: Marius Rua / Midtbyen Management)

Klær og sko

Lille Martine
På Byhaven ligger Lille Martine; Trondheims ledende spesialbutikk innen barnetøy. Her finner du lekre og flotte klær og sko til jenter og gutter i alderen 0-14 år, enten det er søte tyllskjørt eller stilige anorakker.

Lanullva
I Søndre gate finner du Lanullva med et fantastisk utvalg av ullklær og ullprodukter til barna. Alt fra babytepper, tøfler, gensere og bukser til pannebånd og luer laget av myk merinoull får du kjøpt her. Barn som er mye ute og leker trenger gode klær som puster, og dét gjør klærne fra Lanullva.

Lanullva_tøfler
TIL SMÅ FØTTER: Hos Lanullva er utvalget innen ullprodukter til barn enormt, og her finner du alt fra hele antrekk til tepper, luer og tøfler. (Foto: Midtbyen Management)

WOW Mercur
Har du en ungjente mellom 8-15 år som ønsker seg nye klær, anbefales du et besøk hos WOW på Mercursenteret. Her finner du kule, friske og moderne hverdagsklær hun garantert vil like. Ikke bare er klærne behagelige og perfekte for en aktiv fritid, de er også fargerike.

Leker, bøker og spill

Vitenbutikken
Visste du at Vitensenteret har sin egen butikk? Dette er kanskje Trondheims smarteste butikk, og et sted for spesielle gaver og kule leker som engasjerer, utfordrer og morer både liten og stor. Her finner du blant annet eksperiment-, bygge- og aktivitetssett, tankenøtter og morsomme spill. (P.S. Du trenger ikke inngangsbillett til Vitensenteret for å besøke butikken).

VITENBUTIKKEN
VITENBUTIKKEN: Kjenner du noen som vil ha litt utfordrende leker eller gaver? Besøk Vitenbutikken på Vitensenteret! (Foto: Vitensenteret)

Outland
Outland er et magisk univers som selger spill, litteratur, Manga, tegneserier, lego og mye annet innen fantasy. Kjente navn som Marvel, Harry Potter, Pokemon, Lego og DC Comics er store trekkplaster, og både små og store finner unik og spennede undwerholdning her. Samler du på noe spesielt? Snakk med de I butikken og få tips og råd.

Game Stop
E-sport er i vinden som aldri før, og hos Game Stop i Thomas Angells gate får du tak i spill fra en rekke ulike sjangre. Game Stop kan e-sport ut til fingerspissene. Det er hit du må dra for å finne alt du trenger for å spille, enten du er en ihugga gamer eller spiller for underholdningens skyld.

BR Leker
I øverste etasje hos Trondheim Torg ligger BR Leker. Dette er en renspikket lekebutikk som barna elsker å gå rundt i og å se på blant annet Pokémon, Lego, Nerf, Frozen og morsomme kostymer. De har også utendørsleker, utstyr til skolestart og til feiring av Halloween. Til jul fylles hyllene med alt barn i alle aldre kan ønske seg.

Interiør

Småting
Småting er utvilsomt byens flotteste barnebutikk for lekkert interiør til barnerommet. Butikken ligger i Olav Tryggvasonsgate, og her finner du leker og gaver til bitteliten, liten og nesten stor. Utvalget består av blant annet treleker, pynteting, småmøbler, matbokser, trehjulsykler, lekre designlamper, badeleker og mye mer. Småting har i tillegg byens største utvalg innen pynt og tilbehør til bursdagsfesten.

SMÅTING
SMÅTING: Interiør og pynt til barnerommet i lekker design er bare noe av det du finner hos Småting. (Foto: Småting på Instagram)

Flying Tiger
På hjørnet av Munkegata og Thomas Angells gate ligger den danske butikken Flying Tiger. Denne har morsomme og fargerike ting og tang til både store og små; blant annet barneleker, interiør til barnerommet, gaver og gadgets.

Les mer: Oversikt over alle butikker i Midtbyen
Les mer: Har du fått et Midtbykort? Her kan du bruke det!
Les mer: Ta en pust i bakken og spis i Midtbyen!