Gå til innholdet

Her finner du leker, klær og gaver til barn

Trenger poden en jakke, eller står nye leker øverst på ønskelista? I Midtbyen finnes mange butikker som spesialiserer seg på produkter til barn. Her er en oversikt som gjør det lettere for deg å planlegge shoppingturen eller gavehandelen.

Ta med både små og store på en hyggelig dag i Midtbyen med både shopping, mat og opplevelser. (Foto: Marius Rua / Midtbyen Management)

Klær og sko

FLYT
I 2020 åpnet ungdomsbutikken FLYT på Byhaven. De har klær for gutter og jenter 10-18 år. FLYT selger Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levis, Parajumper og Peak Performance.

Lille Martine

På Byhaven ligger også Lille Martine; Trondheims ledende spesialbutikk innen barnetøy. Her finner du lekre og flotte klær og sko til jenter og gutter i alderen 0-14 år, enten det er søte tyllskjørt eller stilige anorakker.

Lanullva
I Søndre gate finner du Lanullva med et fantastisk utvalg av ullklær og ullprodukter til barna. Alt fra babytepper, tøfler, gensere og bukser til pannebånd og luer laget av myk merinoull får du kjøpt her. Barn som er mye ute og leker trenger gode klær som puster, og dét gjør klærne fra Lanullva.

Lanullva_tøfler
TIL SMÅ FØTTER: Hos Lanullva er utvalget innen ullprodukter til barn enormt, og her finner du alt fra hele antrekk til tepper, luer og tøfler. (Foto: Midtbyen Management) 

Name it
Hos Name It på Trondheim Torg får du stilige og praktiske klær til både nyfødte babyer, barn og tenåringer.

Leker, bøker og spill

Vitenbutikken
Visste du at Vitensenteret har sin egen butikk? Dette er kanskje Trondheims smarteste butikk, og et sted for spesielle gaver og kule leker som engasjerer, utfordrer og morer både liten og stor. Her finner du blant annet eksperiment-, bygge- og aktivitetssett, tankenøtter og morsomme spill. (P.S. Du trenger ikke inngangsbillett til Vitensenteret for å besøke butikken).

VITENBUTIKKEN
VITENBUTIKKEN: Kjenner du noen som vil ha litt utfordrende leker eller gaver? Besøk Vitenbutikken på Vitensenteret! (Foto: Vitensenteret)

Outland
Outland er et magisk univers som selger spill, litteratur, Manga, tegneserier, lego og mye annet innen fantasy. Kjente navn som Marvel, Harry Potter, Pokemon, Lego og DC Comics er store trekkplaster, og både små og store finner unik og spennede undwerholdning her. Samler du på noe spesielt? Snakk med de I butikken og få tips og råd.

Ringo
Ringo i 3. etasje på Trondheim Torg er en renspikket lekebutikk som barna elsker å gå rundt i. Her finner du blant annet Pokémon, Brio, Lego, Playmobil, Stiga, Bruder, Plasto, Transformers og Barbie. 

Interiør

Alvar og Maija
I førsteetasje finner du en liten barneavdeling med klær, leker og gaver med mening. God design i holdbare materialer som kan brukes av flere barn!
IMG_1918-2
Hos Alvar & Maija finner du unike varer som er helt perfekt å gi bort i gaver.

Ting

Ting ligger i Olav Tryggvasons gate og her finner du leker og gaver til bitteliten, liten og nesten stor. Utvalget består av blant annet treleker, pynteting, småmøbler, matbokser, trehjulsykler og mye mer.

Flying Tiger
På hjørnet av Munkegata og Thomas Angells gate ligger den danske butikken Flying Tiger. Denne har morsomme og fargerike ting og tang til både store og små; blant annet barneleker, interiør til barnerommet, gaver og gadgets.

Les mer: Alvar & Maija har åpnet barneavdeling
Les mer: Bli med på rebusløp i Midtbyen - last ned gratisappen vår!
Les mer: 
Familietid i Midtbyen