Gå til innholdet

Hva aksepterer du? – Olavsfestdagene 2018

Hvert år fyller Olavsfestdagene byen med folkeliv og fest for barn og voksne. Årets festival er intet unntak, og inviterer inn til storslåtte konserter, foredrag, pilegrimsvadring, gratisarrangement, og ikke minst: det historiske markedet. Velkommen til Olavsfestdagene 28. juli – 4. august.

Årets tema for Olavsfestdagene er ”Kropp”. Dette er et tema som berører alle, men på så mange forskjellige måter. Som publikummer blir du derfor i år stilt spørsmålet: Hva aksepterer du? Temaet vil prege konsertene, bestillingsverkene og Vestfrontmøtet, og er et mildt sagt viktig tema.

Kulturprogram

Årets program bugner med store navn; Grace Jones, Bonnie Raitt, Sondre Justad, Dagny, Trond-Viggo Torgersen, Adan Douglas, Jon Cleary og mange flere.  For barn og barnefamilier kan man oppleve sommershow med NRK Super, kroneverksted og middelalderskole. Se fullstendig programoversikt her.

Les årets festivalavis her!

Historisk marked

Området i og rundt Erkebispegården forvandles til en Middelalderopplevelse. Her finner du salgsboder med håndverksprodukter fra hele Europa, musikk, gjøglere og aaktiviteter for store og små. Atmosfæren fra middelalderen gjenskapes, ta steget inn i fortiden.  Les mer om markedet her.

Se fullt program og informasjon om billettkjøp her