Gå til innholdet

Innfører egne åpningstider for risikogrupper

Elkjøp Nordre Gate tar nye grep for å gjøre handleopplevelsen tryggere for eldre og andre utsatte grupper. Fra og med 23. mars vil butikken åpne en time tidligere for sårbare kunder! 

Tidligere åpningstider for risikogrupper

Varehussjef Kai-Arne Sollie ved Elkjøp Nordre Gate åpner nå butikken en time før ordinær åpningstid, for de menneskene som er i risikogrupper etter Folkehelseinstituttets retningslinjer.

– Vår høyeste prioritet fra dag til dag er sikkerheten til kunder og ansatte. Koronaepidemien rammer oss alle på en eller annen måte, men situasjonen er ekstra krevende for sårbare grupper og eldre. Det ønsker vi å ta på alvor, sier varehussjef Kai-Arne Sollie ved Elkjøp Nordre Gate

Han understreker at de på ingen måte kan garantere en smittefri handel, men at de kan tilrettelegge for at de som trenger å besøke dem, får en handel med få mennesker rundt seg. Dette gjelder både eldre og de som er i andre risikogrupper.

IMG_1215
Varehussjef Kai-Arne Sollie innfører smittereduserende tiltak for å
trygge kundene sine.

Strenge hygienetiltak

Elkjøp følger de retningslinjene som er gitt av helsemyndighetene og har allerede innført en rekke hygienetiltak ute i butikker og varehus.

Det innebærer hyppigere vask av overflater i butikk, bruk av hansker ved kasse-området, restriksjoner rundt gaming-områdene, oppfordring til kontaktløs betaling og synlig informasjon i varehusene med forholdsregler de ønsker kundene skal ta når de er på besøk. Butikken er på sitt aller reneste på morgenen.

Med de nye åpningstidene håper varehussjefen at de som ikke har mulighet til å få handlehjelp av familie eller venner, kommer innom for en tryggere handel.

–I Elkjøp er vi opptatt av å bekjempe digitale klasseforskjeller. Digitalt utenforskap er i disse koronatider en kilde til isolasjon, ensomhet, angst og depresjon. Medarbeiderne våre sitter på mye kunnskap, og kan veilede kunder slik at flere lykkes med å koble seg på den nye digitale hverdagen, sier Kai-Arne. 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-18 (09:00-09:45 risikogruppe)

Lørdag 10-18 (09:00-09:45 risikogruppe)

Telefonnummer til Elkjøp Nordre v/bestilling av gratis hjemkjøring av varer er: 915 82 120
Les mer: Gratis hjemkjøring av varer fra Midtbyen


Les mer:
Den store brettspill-guiden
Les mer: 4 ting du kan gjøre hvis du kjeder deg