Gå til innholdet

Juleallsang for hele familien på Rockheim

Musikk og tradisjonelle julesanger er for mange en viktig del for å få julestemninga og den nostalgiske følelsen på plass til årets flotteste høytid. Rockheim inviterer til juleallsang for hele familien med julesanger, gløgg og overraskelser til barna.

Rockheims husband spiller opp til allsang

Søndag 17. desember fra kl. 12.00-13.00 vil dyktige musikere og sangere fra Rockheims husband fremføre kjære, nye og gamle julesanger  på Rockheim scene. Om du ikke husker alle tekstene – frykt ikke, de vil vises på stor skjerm bak bandet.

juleallsang2

Kjente og kjære julesanger for store og små

Repertoaret består av sanger fra julekalendere på NRK som ”Jul i svingen”, ”Snøfall”, ”Jul i Blåfjell” og ”Jul i Skomakergata”, samt klassikere som Nordnorsk Julesalme av Trygve Hoff, Alf Prøysens ”Musevisa”, John Lennons ”Happy Christmas”, sanger fra Per Asplins ”Putti Plutti Pott” og andre kjente juleviser.  Det er lov å synge med av full hals!

Dette er et familievennlig arrangement med stoler til å slappe av på, og et lite dansegulv foran scenen hvor både små og store kan danse og bevege seg. Det er god plass i lokalet. Billetter til arrangmentet kan også benyttes i museet etterpå, så dette er en fin mulighet til å oppleve flere av de flotte utstillingene Rockheim har å by på.

juleallsang1

Priser

Billettene kjøpes i døra, ingen forhåndssalg.

Barn under 16 år: Gratis inngang

Voksne: Kr. 130,- (vanlig inngangsbillett som også kan benyttes i museet)

Honnør/student: kr. 100,-Velkommen!

Her finner du arrangementet på Facebook

Foto: Rockheim
Tekst: Ina Morken Midtun/Kathrine Krane//Midtbyen Management