Gå til innholdet

Julegavetips til ham

Å finne julegaven til noen som har ”alt” kan ofte være utfordrende og skikkelig hjernetrim. Mange bruker lang tid på å finne den perfekte gaven til foreldre, kjæreste, søsken eller venner, men det innebærer ofte litt mer stress enn man har godt av før jul. I Midtbyen er du garantert å finne flotte julegaver, her er julegavetips til ham.

Tommy fra Gulating Ølutsalg vet bortimot alt om øl. (Foto: Byhaven)

1. Klær og sko

Ingen liker å fryse, så en varm garderobe er viktig når kulda setter inn. Aagaard 1876 har et stort utvalg i skinnhansker og votter som holder godt på varmen når det kryper ned mot minus. Hvis føttene blir kalde mister man mye varme i kroppen, så nye sko fra Falkanger er også et godt tips, og kanskje sokker fra Happy Socks Limited Edition Beatles Socks i tillegg? Om han er en mann av naturen og liker å være utendørs, så har Peak Performance et stort utvalg i kvalitetsklær som tåler vær og vind.

2. Gaver med smak

Middag for 2 hos TAG er en fin gave å gi til noen som har travle hverdager. Om han er glad i kaffe, så har Dromedarbakeriet alt mulig av utstyr til kaffebrygging man trenger for å bli en ekte barista på sitt eget kjøkken.

julekaffe
Julekaffe fra Dromedarbakeriet er et must i disse juletider. (Foto: Dromedarbakeriet)

3. Opplevelser

Hvis han er glad i øl, kan vi anbefale et ølkurs hos Gulating Ølutsalg. Foretrekker han aller helst å drikke og lese om øl, så har Gulating mye å velge mellom i både øl og litteratur. Er han heller er en globetrotter, og elsker å reise, så har Nomaden spennende globuser og skrapekart over verden. Om han liker å være turist i egen by, kan en tur på de ulikene museene i byen være en fin gave som gir gode opplevelser.

4. Utstyr og ting til hjemmet

Praktiske løsninger gjør alltid hverdagen litt lettere, og hos Jernia Eggen får du kjøpt USB-lighter. Denne kan lades opp til bruk, og varer ”evig”. Hvis interiør av høy kvalitet og god design er hans lidenskap, så har Ting fått inn nye versjoner av Kay Bojesens berømte tre-ape.

reisebager høyer
Reisebager fra Høyer. (Foto: Høyer)

5. Helse & Velvære

Menn bør også ta godt vare på huden sin, og hos Shine får du kjøpt nærende hudpleieprodukter som består av kremer til huden og olje til skjegg. Håret må ikke glemmes, og hos H2 Munkegata finner du sjampo og balsam, samt pomader og hårstyling til menn.

6. Gaver for den kreative

Å være kreativ er en kunst, og har han en fotograf i magen, kan et fotokurs hos Japan Photo være på sin plass. Om han heller er skribent av natur, er utvalget av notatbøker med personlig særpreg enormt hos Bookbinders Design. Her kan du bestille bøker med akkurat den teksten du selv ønsker.

hyttebok
Hva med en hyttebok med personlig preg fra Bookbinders Design? (Foto: Bookbinders Design)

7. Tilbehør

Klokken er håndleddets smykke, og noe enhver mann burde ha. Strømsnes Gull har mange ulike typer klokker med stilig design og ulike reimer, og hjelper deg å finne noe som passer mannen du kjøper gave til. Enhver mann som reiser mye burde reise med stil; hos Høyer i Kongens gate finner du stilige bager og vesker som er reisevennlige og fine å se på.

8. Midtbykortet

Det populære gavekortet kan brukes på over 250 ulike brukersteder, og er et sikkerstikk som gir mottaker tusenvis av muligheter! Kortet har en varighet på 3 år, og kan brukes på shopping, kino, teater, konserter, spisesteder og velvære i Midtbyen. Les mer: Her kan du benytte Midtbykortet