Gå til innholdet

Julegavetips til henne

Å finne julegaven til noen som har ”alt” kan ofte være utfordrende og skikkelig hjernetrim. Mange bruker lang tid på å finne den perfekte gaven til foreldre, kjæreste, søsken eller venner, men det innebærer ofte litt mer stress enn man har godt av før jul. I Midtbyen er du garantert å finne flotte julegaver, her er julegavetips til henne.

Notatbok med særpreg fra Bookbinders Design

1.    Ullplagg

Lanullva har et stort utvalg i deilige produkter i mykt ull. Ikke bare er produktene av den beste kvalitet, de er også fine å se på! Velg mellom kjoler og gensere og mye annet.

2.    Undertøy

Føler man seg fin ”innafor” føler man seg også gjerne fin ”utapå”. Reimers i Thomas Angells gate har et stort utvalg i lekre, praktiske og komfortable undertøyssett for damer i alle aldre og størrelser.

3.    Smykker, vesker og tilbehør

Liker hun å pynte seg? Da kan du finne flotte smykker hos Strømsnes Gull og Shine som kan brukes til både til hverdags og fest. Foretrekker hun designervesker, kan Bogart.Cosmo friste med vesker fra svært eksklusive Mulberry, og Aagaard 1876 likeså med vesker fra luksuriøse Longchamp Paris. Om hun allerede har funnet favorittveska si, hva med å gjøre den ”ny” igjen med litt stilig tilbehør? Hos Høyer får du dusker fra Michael Kors som gir vesken et nytt uttrykk.

shine liggende
Smykker fra Maria Black hos Shine

4.   Yttertøy

Det er viktig å være godt kledt for årstiden vi nå befinner oss i. Hos Peak Performance finner du alle typer dunjakker som er både praktiske og fine, og som kan brukes både i bakken og i byen. Hos Aagaard 1876 kan du toppe antrekket med deilige skinnhansker eller votter i ypperste kvalitet, og hos Suuz får du lekre og varme vinterboots fra UGG.

5.    Interiør

Ethvert hjem har en interiørsjef, og om hvis hun er opptatt av spennende interiør og design, finner du en av årets hotteste trender hos CI Pedersen, nemlig vaser og lysestaker fra Cooe. Er hun av typen som liker å slappe av under et pledd med et duftlys i rommet, kan du finne myke pledd fra Elvang hos Ting, og duftlys fra Skandinaviske hos nabobutikken Røst.

6.    Smakfulle gaver

Hva med en middag for 2 hos TAG eller deilige gavepakker med kaffe og sjokolade fra Dromedarbakeriet? Om hun liker søtsaker, er marshmallows fra det spennende merket ”The Mallows” hos Sjokoladebutikken en flott gave. Disse finnes i mange spennende smaker, og både i søtt og surt.

7.    Gaver som vekker kreativiteten

Er hun glad i håndarbeid? Hos Abby´s Tekstiler i Søndre gate (inngang fra Brattørgata) får du kjøpt spennende tekstiler og symaskiner. Hvis hun inspireres av bilder og motiver, kan et kamera eller fotokurs fra Japan Photo bli en suksess under treet i år. Hvis hun samler på minner og er en flittig skribent, er kanskje flotte notatbøker med særpreg fra Bookbinders Design noe for henne.


høyer
Veskedusker fra Høyer.

8.    Helse og Velvære

Hvis hun trener og trenger en oppgradering av treningsgarderoben, har Pretty Sporty et stort utvalg tights og matchende Sports-BHer. Hvis trening ikke er hennes greie, kan Erotikk1 sitt store utvalg av vibratorer fra det eksklusive merket ”Zalo” hjelpe til med påfyll av endorfiner. Trening og aktivitet krever ofte en dusj, og flotte bruksgaver som pleiende sjampo, balsam og hårkur får du hos H2 i Munkegata.


9.   
Midtbykortet

Kan brukes på over 250 ulike brukersteder, og er et sikkerstikk som gir mottaker tusenvis av muligheter! Kortet har en varighet på 3 år, og kan brukes på shopping, kino, teater, konserter, spisesteder og velvære i Midtbyen. Les mer: Her kan du benytte Midtbykortet


Les mer: Julegavetips til ham