Gå til innholdet

Julemarkedet – årets vakreste eventyr

Stig inn i en magisk verden fylt med vidunderlige juleskatter og tusenvis av tindrende lys når Julemarkedet atter en gang reises på Torvet den 4. desember.

Foto: Inbovi AS

På plassen hvor Olav Tryggvason står høyreist side om side med den vakre julegrana, og Nidarosdomen ruver majestetisk i bakgrunnen, kan du også i år omfavne førjulsstemningen. I 17 dager vil Torvet bugne av kvalitetshåndverk, juletrær og lokale delikatesser. La synet av hesten som trekker sleden langs julepyntede treboder, duften av granbar og toner fra båltrubadurene i Kafélavvoen, vekke sansene dine. Den forventningsfulle gleden og selve opptakten til julen starter her!

Julemarkedet har i år over 90 forskjellige utstillere fordelt i treboder, snøtelt og på Bondens marked. Alle byr de på unikt håndverk og fristende matvarer. Her finner du gaver med særpreg, flotte juletrær og alt du trenger til julens mange måltider med dine nære og kjære.

Utforsk det mangfoldige utvalget, varm deg i Kafélavvoen og senk skuldrene når du trer inn i årets vakreste juleeventyr. For å unngå større folkemengder, vil det dessverre ikke være musikk- og barneforestillinger i år – men førjulsstemningen vil forbli akkurat slik du kjenner den fra før. Ta vare på deg selv og de rundt deg når du besøker Julemarkedet. Hold avstand og vask hendene ofte, slik at alle besøkende kan hygge seg i trygge omgivelser. 

GettyImages-618196712


Velkommen til en tradisjonsrik juleopplevelse i hjertet av Trondheim.
Her finner du den ekte julestemningen!

 

Les mer: Julemarkedet i Trondheim
Les mer: Bind din egen julekrans
Les mer: Trondheim Pepperkakeby