Gå til innholdet

Kirkens Bymisjon åpner pop up butikk

Onsdag 1. november kl. 07:30 åpner Kirkens Bymisjon pop up butikk i et stort og lyst lokale i Midtbyen. I Jomfrugata 4 blir det kombinert butikk og verksted med salg av håndlagede produkter.
Kjøp en gave som varmer!

Foto: Kirkens Bymisjon

Julegaven til den som har alt

- De håndlagde produktene egner seg spesielt fint som julegaver til den som har alt, sier Camilla Kvalvik Nilssen, butikkmedarbeider i pop up butikken. Vi har blant annet skrivebøker, brosjer, glassengler, heklepledd, kokebok og nummererte unike litografi av Sverre Koren Bjertnæs, for å nevne noe. I pop up butikken er man også hjertelig velkommen i kaféhjørnet vårt. Her kan man kjøpe seg en kopp kaffe og noe å bite i.

Årets varmeste dag

På selve åpningsdagen av butikken arrangerer Kirkens Bymisjon sin årlige aksjonsdag “Årets varmeste dag”. Da skal oransje skjerf, strikket på dugnad av Norges befolkning, henges ut og deles ut. I Trondheim vil dette arrangeres fra pop up butikken.

Arbeidsrommet og Engleverkstedet flytter inn

Deltakerne  på verkstedene er til daglig en del av Kirkens Bymisjons arbeidstiltak, Arbeidsrommet og Engleverkstedet. Arbeidsrommet tilbyr kurs, opplæring og deltakelse i arbeidsrettet aktivitet for mennesker som for tiden ikke er en del av det ordinære arbeidsmarkedet. Her lages blant annet heklede tepper, omslag til skrivebøker og brosjer. På Engleverkstedet lages det glassengler - av knust glass. Englene symboliserer at det som er knust, kan bli til noe nytt og vakkert. Englemakerne er personer som av ulike årsaker er i en sårbar fase av livet. 

Inntektene går til en god sak

Inntektene fra salget i butikken går til arbeidet i Trondheim. På den måten er kundene med i arbeidet for et varmere og mer inkluderende samfunn! 

Åpningstider

Butikken er åpen fra kl. 11-17, tirsdag til lørdag t.o.m. lille julaften.