Gå til innholdet

Kjenn filmen på kroppen - Trondheim Kino får stoler med bevegelsesteknologi!

Har du noen gang levd deg sånn inn i det som skjer på lerretet at du har følt deg som en del av kinofilmen? Nå kan dette bli virkelighet; Trondheim Kino har signert avtale med kanadiske D-Box – en verdensledende aktør innen bevegelsesteknologi for kino. Nye kinoseter kommer til våren 2018, og er den første lanseringen i Skandinavia.

Opplev trykket fra dinosaurer i D-Box-stolene som nå installeres i Prinsen 6. "Jurassic World: Fallen Kingdom" er en av filmene du kan oppleve i de nye stolene. (Foto: Trondheim Kino)

Filmopplevelse til et helt nytt nivå

De nye kinosetene blir installert i sal 6 på Prinsen Kino, og vil gå hånd i hånd med lydanlegget fra Dolby Atmos som spiller 3D-lyd, samt det store lerretet sal 6 allerede er kjent for. Totalpakken vil sørge for at kinopublikummet får en unik og helhetlig opplevelse som vil løfte filmopplevelsen til et nytt nivå.
D-BOXSTOL
BEVEGELSE GIR STORE OPPLEVELSER: Slik ser stolene fra D-Box ut. Stolene vil følge filmens bevegelser, og vil ta kinoopplevelsen til et nytt nivå. (Foto: D-Box// Trondheim Kino)

Synkronisert action som du kan styre selv

Stolene følger filmens bevegelser i handlingen, og vil definitivt bli et høydepunkt for det publikum som elsker actionfylte filmer med mye bevegelser. Knapper på stolene gjør at du selv kan justere intensiteten på bevegelser og vibrasjoner, enten du ønsker mer eller mindre action. Disse filmene kan du glede deg til å oppleve i de nye stolene: 

Deadpool 2 (18. mai)

Solo: A Star Wars Story (23. mai)

Jurassic World: Fallen Kingdom (8. juni)

Ant-Man and The Wasp (4. juli)

De Utrolige 2 (24. august)

MERK:
Billetter til disse filmene med D-BOX-stoler er ikke tilgjengelige ennå. Dette vil være på plass så snart som mulig, men egen informasjon om billetter til de nye stolene vil komme. Følg med på Trondheim Kino sine nettsider.

a star wars story
"Solo: A Star Wars Story": .. er en av filmene du kan oppleve med den nye D-Box teknologien i Prinsen Sal 6. (Foto: Trondheim Kino)

Kinodirektør Arild Kalkvik er fornøyd:

- Trondheim Kino har en lang tradisjon med å investere i den seneste teknologien og i kontinuerlig å forbedre tilbudet vårt. Vi ser frem til å gi våre kinogjester i Midt-Norge muligheten til å oppleve D-BOX og mener bestemt at dette vil gi oss en konkurransekraft som vil ta oss et steg videre i jakten på å bli den fremste aktøren for førsteklasses underholdning i regionen.Les mer: Se hva du kan se på kino her

Les mer: Dette skjer i Midtbyen i april

Les mer: Visste du at du kan bruke Midtbykortet ditt på kino?