Gå til innholdet

Kleins Byhaven har åpnet barnekrok og avslappende lounge i butikken

Salget er i gang! Hvordan gjennomføre en perfekt og hyggelig shoppingtur med familie og barn? Besøk Kleins Byhaven! Med deres nye lekekrok for barn og avslappende loungeområde for voksne blir det definitivt mer behagelig å dra på shopping.

LITT SOM HJEMME: En godstol på shopping er ofte etterlengtet. (Foto: Kleins)
- Jeg hørte en kunde som gikk forbi her med 2 barn som sa: ”vi går inn til Kleins, for her kan dere leke dere mens mamma prøver klær”, sier butikksjef hos Kleins Byhaven, Kjersti Fremstad. Det var litt gøy, for da har vi gjort noe riktig!

Hun forteller videre at ideén med å lage soner for de som er med på handleturen kom etter noen observasjoner gjort i butikk over lengre tid, samt at Kleins ønsket å tilrettelegge for en avslappet og behagelig handleopplevelse for både han, henne og barn.

KLEINS2
KLEINS3
FOR DE MINSTE: Lekekroken er innbydende og inviterer til både tv-titting, utkledning og lek for de minste, mens mamma eller pappa utforsker butikken. (Foto: Kleins)

Resultatet ble en stor og lys barnekrok med tv og forskjellige leker for de minste, og et deilig loungeområde med komfortable stoler og tilgang på avis og kaffe for de store.

Hvilke tilbakemeldinger har dere fått så langt?

- De som har rukket å prøvd det så langt har likt det veldig godt, og gitt tilbakemelding på at det har vært svært innbydende og hjemmekoselig, og ikke minst avslappende, sier butikksjef Kjersti.

- Alle er velkommen hit til oss for å prøve en litt annerledes shoppingopplevelse, avslutter Kjersti med et stort smil.

Les mer: Disse butikkene finnes på Byhaven
Les mer: Kleins nettside
Les mer: Har du fått et Midtbykort? Her kan du bruke det!