Gå til innholdet

Kom inn i varmen hos Trondheim Kino i vinter

Med fersk popcorn, sofa og lenestoler å friste med kan kino være noe av det beste du gjør denne høsten og vinteren. Vi har tatt en titt på kinoprogrammet hos Trondheim Kino.

Entusiasmen rår på kino.. og i filmen "Gåsehud 2: Monsterkvelden". (Foto: Trondheim Kino)
Høsten er tradisjonelt sett en god tid for kino. Når late sommerdager med sol og grilling må vike plass for lave temperaturer og mørke kvelder, er «bingewatching» av serier og koselige kvelder på kino foretrukne aktiviteter for mange. Ikke bare er filmverdenen en god kilde til underholdning, den kan også lære deg en ting eller to.

Les også: Ikke gå glipp av den store kinodagen 3. november: halv pris på alle filmer!

Premierer

I løpet av november og desember vil hele 40 nye filmer ha premiere på Trondheim Kino. Noen er etterlengtede oppfølgere, andre er filmer basert på kjente navn og historier. «Bohemian Rapsody», «Fabeldyr: Grindewalds forbrytelser» og «Mary Poppins vender tilbake» er tre filmer som antas å få stor publikumsinteresse på grunn av sine musikalske, spennende og nostalgiske temaer. I tillegg kommer «The girl in the spiders web» - en ny historie om Lisbeth Salander basert på Stieg Larssons originale verker med selveste Claire Foy i spissen. (Kjent fra «The Crown»). Årets mest prisvinnende film i Cannes, «Girl», kommer også til Trondheim Kino 2. november. Filmen omhandler svært dagsaktuelle temaer som kjønnsidentitet og familiære relasjoner.

Rami Malek i Bohemian Rhapsody
BOHEMIAN RAPSODY: Filmen handler om ikonet Freddie Mercury og Queen, og føres av Rami Makael i hovedrollen. (Foto: Trondheim Kino)

Aktiviteter og filmer for barn

I forbindelse med filmpremierer på barnefilmer, arrangerer ofte Trondheim Kino aktiviteter og konkurranser for barn før filmen. Følg Trondheim Kino på Facebook for å få tips og informasjon om når barnevennlige aktiivteter arrangeres. Noe av det de minste kan kose seg med på kino i høst er «Gordon & Paddy - Nøttemysteriet i skogen», «Grinchen», «Nabospionen» og «Gubben og katten - Findus flytter ut».

Gubben og Katten - Findus Flytter Ut
FINDUS: Den lille katten som bor med Gubben finner på nye sprell i den nye filmen. (Foto: Trondheim Kino)

For de litt større barna kan «Gåsehud 2: Monsterkvelden», «Julenissens datter», spenningsfilmen «The house with a clock in its walls» og actionfilmen «Aquaman» være av interesse.

For de skrekkslagne

Er du kanskje en av de som frivillig lar deg skremme? Da er det ikke umulig at noen av kinofilmene som kommer blir interessant for deg. Filmer som "The possession of Hanna Grace",  "Suspiria", og "Overlord" kommer til å enten skremme vannet av deg, sørge for at popcornet flyr overalt, eller i det minste gjøre noen netter søvnløse.

Overlord
LITT SKREKK: ...passer best for de som ikke lett lar seg skremme. Se filmen "Overlord" på kino. (Foto: Trondheim Kino)

Uansett hvilken film du velger, er og blir underholdningsfaktoren høy på kino. Ta med deg gode venner, familie eller ungene på en tur i Midtbyen, enten med å spise middag, drikke kaffe, og fullfør besøket med et hyggelig besøk på kino. Både Nova og Prinsen Kino har velfylte og spennende godteributikker. 

Snurr film!

_RUA7240
MIDTBYKORTET: Visste du at du kan bruke Midtbykortet ditt hos Trondheim Kino? (Foto: Marius Rua/Midtbyen Management)

Les mer: Trondheim Kinos nettside
Les mer: På kino og 250 andre steder kan du bruke Midtbykortet!
Les mer: Spis i Midtbyen? Her er restaurantene
Les mer: Shopping i Midtbyen?