Gå til innholdet

Kosmorama 2018 er i gang!

Er du klar for 7 dager fullstappet med film? Kosmorama 2018 skjer på Prinsen Kinosenter 5. - 11. mars og i år står trøndersk film og lokale filmskapere sterkt. Gjør deg klar for store opplevelser i mørket!

Foto: Kosmorama

Ikke bare film

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival er Midt-Norges største filmfestival. Årets program har et bredt mangfold av håndplukkede filmer fra hele verden som passer både store og små filmentusiaster. Du er derfor nesten garantert å finne noe i programmet som kan falle i smak hos deg. Festivalen gir deg ikke bare film; du kan også delta på quiz, sosiale arrangement, foredrag, fester, samtaler, utekino osv. Program Kosmorama 2018

Årets program er bredt

Årets program består av 89 ulike filmer med forskjellig nasjonalitet, men en av årets mest spennende filmer lokalt er den norske (og trønderske) dokumentarern «Trondheimsreisen». Basert på kun arkivopptak, gir den publikum et dypt innblikk i byens utvikling gjennom årene fra starten av 1900- tallet, fram til 1980. Filmen er regissert av Magnus Skatvold, og produsert av Dag Hoel i samproduksjon med Spætt Film. 

Ta turen til Midtbyen og opplev filmmagi på sitt aller beste denne uka. Nytt av året er for eksempel visning av filmen "Dries" hos Shine klesbutikk i Thomas Angells gate. Hvem har sagt at shopping ikke er kultur? Snurr film!

Her kan du kjøpe billetter til årets Kosmorama
 

Snurr film!

Les mer: For flere oppdateringer fra og om Kosmora, klikk deg inn på festivalens nettside her

Les mer: Dette skjer i Midbyen i mars

Les mer: Spise før eller etter filmen? Se oversikt over spisesteder i Midtbyen her

Les mer: Bruk Midtbykortet ditt på kulturelle opplevelser!