Gå til innholdet

Kremmerhuset på Byhaven gjenåpner med nytt konsept

Kremmerhuset på Byhaven har pusset opp og ønsket et nytt konsept velkommen inn i butikken til gjenåpning fredag 13. april. Dette vil være den første butikken av totalt 64 på landsbasis som endrer logo og konsept.

Spennende ting i vente!

- Vi gleder oss til å vise frem butikken som er har fått en helt ny look, forteller Tine Haseth Balestrand, Markedssjef i Kremmerhuset. I over ett år har vi jobbet med konseptet, utforming av ny logo, og nye varelinjer.

Hva er nytt hos Kremmerhuset?

- Vi har rett og slett tatt en skikkelig vårrengjøring i varelinjene våre. Basert på meget grunding research og avdekking av våre kunders behov og interesser har vi valgt å legge fokus på skandinavisk stil, med blant annet mange nye flotte tekstiler.

Tine forteller videre at Kremmerhuset utvikler sine produkter til å hele tiden være dynamisk og passe med trender I markedet.

- Det viktigste for oss er fortsatt å være for “folk flest”, og å inspirere våre kunder til å skape personlige hjem. Selv om vi nå gjør noen konseptendringer vil Kremmerhuset fortsatt være slik mange kjenner oss.

Hva vil interiørinteresserte kunne forvente seg når den nye butikken åpner?

- Definitivt produkter som passer til en «grønn tilværelse» med blomsterpotter og jukseplanter. Sarte pasteller og sterke farger i tekstilavdelingen, og en touch av betong og metall i interiørseksjonen.


shopping

Fredag 13. april gjenåpner butikken, og Kremmerhuset inviterer alle til shoppingfrokost kl. 08:00 - 11:00. Dromedar serverer kaffe og cupcakes fra sin foodtruck, og du får -25% på alle varer hele dagen. De 100 første handlende kunder får hver sin goodiebag. Her finner du eventet på FacebookLes mer: Dette skjer i Midtbyen i April

Les mer: Shoppe i Midtbyen? Her finner du butikkoversikten!