Gå til innholdet

Kulturnatt lanserer APP!


Nå får du plass til hele Kulturnatten i lomma med et verktøy som gjør det nesten umulig å gå glipp av dine kulturfavoritter. I den nye appen "Kulturnatt Trondheim" kan du nemlig enkelt planlegge ditt eget program og få med deg mest mulig av 200 gratis arrangement til årets Kulturnatt 13. september!
I appen finner du fortløpende den ferskeste informasjon om arrangementene, utdypende informasjon om hvert arrangement, inspirasjon til kulturperler du kan «oppdage», og kartoversikt med forslag til temaløyper som kan inspirere deg i jakten på de beste arrangementene.

LAST NED APPEN HER: Google Play / App Store.

Planlegg kvelden din!

I appen har du full oversikt over hele programmet for kvelden! Med over 200 arrangement er det nyttig å ha muligheten til å sortere og velge det DU har lyst til å se.

For å lage din egen liste; trykk deg inn på programoversikten, stjernemerk dine favoritter, og finn så en samlet liste under person-ikonet øverst til høyre. 15 minutter før hvert arrangement vil du få et push-varsel som sier i fra at arrangementet ditt snart starter. Om du ønsker å dele din favorittliste med venner kan du enkelt gjøre dette også fra appen.

app 2
DIGG(ITALT) VERKTØY: Nå blir det vanskeligere å gå glipp av det du vil se og oppleve på Kulturnatt - hele kvelden kan planlegges i appen! (Foto: Therese/ Midtbyen Management)

Årets byrom og langåpne butikker

I appen kan du også lese mer om Årets byrom, hvor vi i år er stolte over å la Midtbyens veiter skinne litt ekstra. Du kan også se butikkoversikt over alle langåpne butikker i Midtbyen under Kulturnatt.

LAST NED APPEN HER: Google Play / App Store.

Les mer: Her finner du alt du trenger å vite om Kulturnatt 2019!
Les mer: Langåpne butikker på Kulturnatt
Les mer: Spis i Midtbyen!