Gå til innholdet

Kveldsunderholdning på Julemarkedet

Charlie Rackstead & The Sticklebergen Ramblers, utekino med visning av filmen The Nightmare Before Christmas, Quizkverna Julespesial og Lavvofest med Fotveita Bruktjazz utgjør de fire langåpne kveldene på Julemarkedet i år! 

Den 11. desember gjester Charlie Rackstead & The Sticklebergen Ramblers Kafélavvoen!
Fire kvelder i løpet av Julemarkedet holdes Kafélavvoen åpen frem til klokken 22, for å by på ekstra underholdning og førjulskos i lune omgivelser. Det blir countrykonsert for de musikkglade, utekino for de filminteresserte, quiz for de som liker å bryne seg på kunnskapsutfordringer i sosiale lag – før det på siste langåpent rundes av med en skikkelig Lavvofest for de danseglade!

11. desember: Charlie Rackstead & The Sticklebergen Ramblers

Charlie Rackstead & The Sticklebergen Acoustic Bluegrass Ramblers kobler bokstavelig talt av og inviterer til akustisk konsert i Kafélavvoen! Rackstead dukket første gang opp i NRK P1-programmet Lønsj i 2012, med sin misjon om å bringe norske rock- og popklassikere ut til det brede lag av amerikanere – ved å oversette dem til engelsk og framføre dem på countryvis.

Det kommer til å bli fantastisk stemning på denne konserten, så vi oppfordrer alle til å bli med på dette lyspunktet i førjulsstiden!

Billett: 230,- + avg.
Forhåndssalg av billetter her:
midtbyen.hoopla.no/sales/charlierackstead

Konsertstart: kl. 20:00
18-års aldersgrense


nightmare-svart

13. desember: Utekino – The Nightmare Before Christmas

Det er duket for en magisk førjulskveld fredag 13. desember, når Julemarkedet og Kosmorama inviterer til utekino på Torvet! Klokken 20.00 viser vi The Nightmare Before Christmas, en rørende og morsom film om skjelettet Jack, som vil introdusere julen til Halloween Town. Det blir sitteplasser og mulighet for å ta med mat og drikke fra Kafélavvoen.

Filmen har aldersgrense 11 år
Arrangementet er gratis.
Mer informasjon her

Velkommen!

quizkverna

18. desember: Quizkverna Julespesial

Byens beste quiz kommer for å gjøre stas på Julemarkedet og alle er invitert! Det blir spørsmål om alt og alle, samt gode innslag av musikk og garantert god stemning. Maks antall deltagere per lag er 5, er dere flere enn det kan det lønne seg å dele opp laget, da det vanker premier og ære til kveldens vinner.

Quizen starter presis kl. 19.30 inne i Kafélavvoen og varer ca to timer.

Velkommen!

IMG_1453

20. desember: Lavvofest med Fotveita Bruktfest

Fotveita Bruktjazz og Trondheim Lindy Hop byr opp til dans – velkommen til Kafélavvoen! Fotveita Brutkjazz er sterkt inspirert av det som rører seg i det sydende musikkmiljøet, i byen som var «jazzens vugge», New Orleans. Fotveita spiller hot 20-talls musikk blanda med funk, blues, karibiske rytmer, folkesanger og festivalmusikk!

Fotveita Bruktjazz har i ulike konstellasjoner spilt sammen siden studentdagene, mest i Trondheim og Trøndelag, men har også opptrådt 2 ganger på den store French Quarter Jazz festival i New Orleans.

På Julemarkedet vil vi oppleve bandet sammen med dansere fra Lindy Hop-miljøet i Trondheim - ta med en dansepartner og bli med på festen!

Mer informasjon her.


Les også: Midtbyens utvidete åpningstider i desember
Les også: Jul i Midtbyen - årets Julemagasin er her!
Les også: Hva skjer i desember?