Gå til innholdet

La deg varme av kulturopplevelser i høst!

Kulturarenaene i byen står klare for servere deg magiske øyeblikk hver eneste uke –  har du sett hva de byr på fremover? Trøndelag Teater, Byscenen, Olavshallen og Trondheim Kino fyller gjerne høstkveldene dine med underholdende innhold og opplevelser!

Hva med å se en god film snart?

Trøndelag Teater

Hos Trøndelag Teater ligger alle høstens forestillinger ute for salg nå. De skriver på sine egne nettsider at de har satt opp flere forestillinger etter å ha sett hvor stor interessen er. På grunn av nødvendigheten rundt et begrenset publikumstall er dette gode nyheter for alle teaterhungrige trøndere!

For øyeblikket går de to forestillingene «Bunnlinjan» og «En dag...», og utover høsten kommer premierene som perler på en snor. 
Skjermbilde 2020-09-30 kl. 12.41.51
Skjermdump fra trondelag-teater.no

Byscenen

På Byscenen kan du oppleve konserter hver eneste uke! Ved stående konsert inndeles salen i 2 soner med ståbord og et maks antall publikummere i hver sone, og ved sittende konsert er det satt opp stoler. 

Skjermbilde 2020-09-30 kl. 12.44.41 Skjermdump fra byscenen.no

Hvorfor ikke gjøre det til en helaften ved å besøke Byscenens egen bar og kjøkken før konserten? Alma´s er det perfekte stedet for en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser.
 

Olavshallen

Olavshallen har flere konserter, foredrag og forestillinger (mange av de for barn) på programmet fremover. Allerede 3. oktober kan du ta med barna på familieforestillingen Rasmus og og verdens beste orkester, med Trondheim Symfoniorkester og Opera. Samme dag kan du også få med deg Heine Totland og Gisle Børge Styve sitt show Musikk folkens! som de tidligere har spilt for fullt hus i Olavshallen. 
Skjermbilde 2020-09-30 kl. 13.29.23
Skjermdump fra olavshallen.no

Ta en titt på programmet for å se hvilke muligheter du har i høst! Legg inn en middag på en av Midtbyens restauranter før eller etter forestilling, så har du plutselig en komplett kveld! 

Trondheim Kino

Prinsen og Nova Kinosenter byr på hyggelige filmopplevelser hver eneste dag! I helgen har oppfølgeren til den første og superpopulære Trolls-filmen premiere. Trolls - verdensturné lover en fargesprakende animasjonsopplevelse full av herlig musikk! Kanskje dette hadde vært noe for barna i høstferien?
Skjermbilde 2020-09-30 kl. 14.31.58
På kino finnes det noe for enhver sjangersmak - velg og vrak! Skjermdump fra trondheimkino.no.

Psst! Har du hørt om konseptet Mandagsfilmen? Hver mandag settes det opp en ny, håndplukket kvalitetsfilm i den aller beste salen på Prinsen Kino klokken 18. En ekstra stor filmopplevelse for deg som filmelsker, med så stort lerret og stor lyd som filmene fortjener. Kombinerer du dette med en deilig middag for 150,- i Midtbyen gjennom tilbudskonseptet Endelig Mandag, kan vi nesten ikke tenke oss en bedre start på uka!
Finn ut mer om Mandagsfilmen
Finn ut mer om Endelig Mandag, middag til 150,- i Midtbyen

Vi ønsker deg en fantastisk og underholdende høst!
Les mer: Parkeringshus i Midtbyen
Les mer: Sykkelparkering i Midtbyen
Les mer: Midtbykortet – gaven som ikke byttes