Gå til innholdet

Langåpne butikker og gratis posehotell på Kulturnatt!


I anledning årets Kulturnatt i Trondheim vil du kunne shoppe helt fram til kl. 20:00 i mange av Midtbyens butikker og kjøpesenter. Skulle du shoppe armene fulle står Posehotellet klart til å passe på posene dine mens du opplever Kulturnatten.
Martin ønsker alle velkommen til å benytte posehotellet i Turistinformasjonen helt gratis på Kulturnatt. (Foto: Kathrine Krane // Midtbyen Management)

Posehotell

I Turistinformasjonen i 2. etasje i Nordre Gate finner du posehotellet. Her kan du helt gratis sette i fra deg posene dine mens du utforsker og oppdager byens enorme og mangfoldige kulturtilbud. Om du har det så gøy at du glemmer posene dine, frykt ikke! Du kan enten hente de ut på fredag 14. september før kl. 20:00, eller i løpet av lørdag 15. september fram til Turistinformasjonen stenger kl. 18:00. Posehotellet er blitt et svært populært tilbud som mange benytter seg av. Prøv du også!

Hvem har langåpent?

Mange av butikkene i Midtbyen inviterer deg til en litt senere shopping enn vanlig, og holder derfor åpent til kl. 20:00 slik at du både rekker shopping og kultur i en flott harmoni. Trondheim Torg, Byhaven og Mercursenteret har åpent til kl. 20:00. Her er oversikt over de langåpne butikkene:

Bogart.Cosmo

Badebutikken

Burger King Munkegata

Carma

Carlings Nordre

Panduro


Vi ønsker deg en riktig god fornøyelse på årets Kulturnatt!


Les mer: Har du fått et Midtbykort? Bruk det her!
Les mer: Mett magen før du deltar på Kulturnatt, spis i Midtbyen!
Les mer: Bli kjent med Midtbyens butikker, oversikt finner du her