Gå til innholdet

Leken og lærerik høstferie for barna

Har du noen unge forskerspirer hjemme som elsker eksperimenter og aktiviteter? I så fall er det verdt å sjekke ut Vitensenterets Eksperimentklubb i høstferien – her holdes barna både opptatte og fornøyde hele uken!

En uke stappfull av opplevelser og lærerike eksperimenter!

Eksperimentklubben har eksistert og gledet barn i hele 20 år. Høstferien i uke 41 er intet unntak, det arrangeres et spennende program for barn i 5.-7. trinn fra mandag til og med fredag.

– Du møter mange nye du kan være med, og da har du alltid noe å gjøre i ferien. Fordi vanligvis er det vanskelig å finne på ting, men her kommer du til et opplegg hvor du gjør masse forskjellige, morsomme eksperimenter og sånt, sier et fornøyd medlem av Eksperimentklubben. I filmen Vitensenteret har laget om aktivitetsuken sin, forteller jenta at hun er glad for å kunne delta på en innholdsrik uke med aktiviteter planlagt for henne. 

Lærerikt og morsomt program

eksperimentklubb-19[2][19]
Barna lærer mye som kan komme til nytte på skolen senere, blant annet om grunnstoffenes periodiske system.

Det daglige programmet varer fra klokken 9-14 med et variert utvalg spennende og lærerike aktiviteter. Alt fra detektivoppgaver, laging av slim, «vulkaner» og boblende reaksjoner, planetarieshow og frilek i utstillingen er noe av det som står på agendaen denne uken.

Barna blir delt inn i mindre arbeidsgrupper av pedagoger på forhånd, for å sikre god dynamikk i gruppene og klubben som helhet. Kanskje dannes noen nye vennskap denne uken?

Deltakelsen koster 1445,- per barn, og inkluderer i tillegg til høstferiens aktiviteter, et personlig årskort til Vitensenteret og Eksperimentklubbens egen t-skjorte. Les mer om Eksperimentklubb i høstferien her.

Eksperimentklubb-ViT[2][21]I tillegg til eksperimenter og læring, er det også satt av tid til lek og utforsking på Vitensenterets utstilling. 

Les også: Barnas Bylørdag 28. september