Gå til innholdet

Lekre høstnyheter til hjemmet!

De som liker å endre interiøret i takt med årstidene, eller kanskje bare trenger en forandring når mørketiden setter inn, kan med glede se frem til høstproduktene som butikkene ruller ut i disse tider.

Hos C.I Pedersen finnes mange lekre produkter som lett kan bli nye høst-favoritter!

Mens sommeren svinner, dagslyset minker og temperaturen synker blir det enda viktigere å hygge seg innendørs i lune omgivelser. Hvis du føler at forandring virkelig hadde frydet for tiden, skal det heldigvis ikke så mye til for å gi hjemmet en liten make-over. En ny vase, nye putetrekk eller gardiner kan forandre uttrykket hjemme totalt.

Vi tok en tur innom Alvar & Maija, Kremmerhuset i Sommerveita og C.I Pedersen for å sanke litt høstinspirasjon og få noen smakebiter på hva denne sesongen har å by på.  

Farger som varmer

Som seg hør og bør er fargepaletten varm og god, akkurat som vi ønsker når vi sitter i stua og vinden uler utenfor. Oker er en gjenganger og det samme er olivenfarger. Det er visst heller ikke feil å blande inn lekre gulldetaljer for variasjonens skyld!

Hos Alvar & Maija finner du alt du trenger for å dekke på et skikkelig høstlig spisesbord. De har blant annet fått inn krus og fat med lekent dyreprint i fine høstfarger fra Marimekko. Figurer for å pynte opp er et morsomt innslag som frisker opp en hvilken som helst flate i hjemmet. Hvis du liker å sy, har de også metervarer med høstlig trykk. Nye putetrekk kanskje? 

A2C3FBC2-AC33-47B8-A2A7-7785C5B2E91F

0F5B57CE-DBD6-466F-9203-1FAA67E1CB99
Mye inspirasjon kan hentes fra butikklokalene til Alvar & Maija.

Når man først er på skattejakt må man nesten lete etter gull også! Som nevnt passer gulldetaljer godt til høstpaletten, og både hos Kremmerhuset og C.I Pedersen så vi en hel del gullfargede interiør-innslag. Hos førstnevnte har de vakre gullkopper med skåler som kan sette prikken over i-en på ethvert kaffebesøk du inviterer til. Mengder av velurputer i deilige farger, stearinlys og mye mer er også dandert fint rundt i lokalene i Sommerveita. 

821328C8-F5D0-41CE-8535-2B41AE6933A2

0782F6D7-2C20-4C3B-B681-F6BE9399BFB8
Kremmerhuset i Sommerveita oser av høst og god-stemning!

Tørkede blomster og varme pledd

Innenfor dørene til C.I Pedersen får man raskt øye på bordet med tørkede blomster og strå. Dette er utrolig vakker dekor du kan nyte synet av lenge. Her er det både duse og sprakende farger, smale og fyldige buketter og mange muligheter for å sette sammen din drømmekombinasjon.

5DD64037-2042-452A-974B-9E9C9FD7CA52
Tørkede blomster og strå av ulike slag er perfekt høstdekor!

Veldig mange interiørbutikker har fått inn tørkede blomster nå, så det er verdt å gå seg en runde og plukke ut favorittene. 

C.I Pedersen har også et stort utvalg pledd fra Røros Tweed. De finnes i mange forskjellige farger og har til felles at de er produsert i Norge av 100 % norsk ull. Dette kan være en god investering for frosne kropper i sofakroken.  

403D4E1D-8708-4E0A-A56E-B7E52D968A16Ingenting er som å tulle seg inn i et skikkelig ullpledd på hustrige høstkvelder.

Da er det bare å ta seg en interiør-runde hvis du føler for det – det er i hvert fall ikke mangel på spennende nyheter her i Midtbyen! 

Les også: Unike butikkperler i Midtbyen
Les også: Her kan du bruke Midtby-kortet ditt