Gå til innholdet

Les vårt magasin: Sommer i Midtbyen!


I vårt splitter nye sommermagasin får du en rikholdig oversikt over det som skjer i byen i sommer, tips om opplevelser for store og små, samt oppdage Midtbyens fantastiske shoppingperler.
Trondheim - din nærmeste storby med de beste opplevelser innen shopping, mat og kultur!

Midtbyen i hjertet av Trondheim har gjort seg klar for sommeren. De neste 3 månedene vil du oppleve et yrende folkeliv rundt spennende arrangement, flotte festivaler, konserter, kulturopplevelser - og ikke minst den gode sommerstemningen i Midtbyen.

Det nye Torvet begynner å ta form og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet i 2020. Det fantastisk flotte Britannia Hotel åpnet i april med brask og bram, og er igjen byens stolthet med mange gode opplevelser under ett tak.

Vår lille store by med sjel og historisk sus - er én av Norges beste shoppingbyer! Få feriefølelsen når du rusler gjennom våre gågater Nordre og Thomas Angells gate, og gled deg over de korte avstandene mellom et mangfold av unike nisjebutikker i hele Midtbyen. Glem ikke å ta en pust i bakken på én av byens mange gode restauranter og koselige kafeér. Det har garantert åpnet noe nytt siden du sist var i byen!

Ta turen til Midtbyen. Velkommen!

- Kirsten Schultz, Daglig leder i Midtbyen Management

Her finner du sommermagasinet som e-avis