Gå til innholdet

Lovely does it hos Oasis!

I dagens sosiale medier-tider kan det å føle seg bra og god nok ofte bli et hverdagsproblem for mange. Status, utseende og kropp er ofte i fokus, og dette vil Oasis til livs. De rebrander til konseptet ”Lovely does it” og søker å sette fokus på personlig stil og personlighet.

Butikksjef Marte hos Oasis i Olav Tryggvasonsgate. (Foto: Oasis)

I Olav Tryggvasons gate ligger klesbutikken som alltid gir deg vår- og sommerfølelsen. Her får du kjøpt de lekreste kjoler, bluser og bukser med feminine print, flotte fasonger og friske fargekombinasjoner. Kunder som besøker butikken beskriver den ofte som opplevelsen av å være i en frisk blomstereng, selv når trønderværet er grått og trist. Vår- og sommerkolleksjonen er inget unntak, i følge butikksjef Marte. 

- Den Oasis man kjenner og elsker er fortsatt sterkt representert i 2019. Det kommer blått, khakigrønn, beige, korall, striper, dyremønster og mer blomster framover.

Oasis er kjent for å ha klær og produkter som passer alle damekropper uansett størrelse, og butikken mottar mye skryt fra kundene for akkurat dette. Butikksjef Marte mener det er viktig å prøve mange forskjellige modeller og ikke tenke så mye over størrelsen når man prøver seg fram.OASIS5

- Jeg tror det er viktig at man prøver mange forskjellige modeller. Selv noe man kanskje ikke normalt ville valgt ut, og der bruker vi ofte å pushe litt på. Det ender ofte med store smil og «sånn trodde jeg aldri jeg kunne ha!» Du må finne de fasongene som fungerer for deg, og ikke minst – velg det du føler deg vel i, og det du gleder deg til å ha på deg. Da har vi gjort jobben vår. Klær skal være gøy!

Hvordan får man en «bra» personlig stil?

- Det viktigste er alltid at man føler seg vel! Da får man en annen holdning, man utstråler selvtillit og det plukkes opp av de rundt deg. Og selvfølgelig: en god basisgarderobe skal man ikke kimse av. Så kan man heller føye til mønster, farger og mer trendy plagg etter hvert. Mange tror vi kun har kjoler og veldig spesielle plagg, men vi fører også de beste jeans og basics.OASIS6OASIS9OASIS7

(Foto: Oasis)

Hva betyr det nye slagordet ”Lovely does it” for deg personlig?

- For meg betyr dette å være seg selv, og at det er mer enn bra nok. Lovely does it! Du må finne det lille inni deg som lar deg gjøre hva du vil uten å tenke på hva andre måtte mene. Man må bli flinkere til å heie på og backe opp hverandre, gi hverandre komplimenter. Synes du noen på gata har en kul stil, si det! Da bygger vi opp selvtillit og gjør at man ikke trenger så stor bekreftelse fra andre. Du er bra nok!

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Disse butikkene finner du i Midtbyen
Les mer: Her kan du spise i Midtbyen