Gå til innholdet

Makers - gratis oppfinnerverksted på Vitensenteret


Vitensenteret i Midtbyen ønsker kreative og nysgjerrige ungdommer mellom 15-18 år velkommen til sitt oppfinnerverksted, Trigger Makerspace!
Vitensenteret inviterer kreative og nysgjerrige ungdommer til Trigger Makerspace

Velkommen til "Makers"

Er du en oppfinner av natur, eller går du med en skaperlyst i magen? Er du opptatt av teknologi, og har lyst til å jobbe med kreative prosjekter? Da må du komme til Vitensenteret på mandager, og delta i skaperklubben Makers!

Makers er en skaperklubb for ungdom som ønsker å utvikle og produsere egne ideér og prosjekter. Hver mandag fram mot sommeren kan du lære 3D-printing, laserkutting, utforske elektronikkutstyr, tresløyd, metallsløyd og mye annet med god hjelp fra Vitensenterets guider.

makers_3
makers_2
Skap framtidens løsninger: i Vitensenterets Makerspace kan man teste og skape nye ideér alene og sammen med andre.

Hva er et Makerspace?

Et Makerspace er et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi som f.eks 3D-printere, laserskjærere, symaskiner, roboter og loddebolter. Her kan man kreativt utforske og skape innovative løsninger og produkter ved å kombinere kunst, teknologi og vitenskap.


Les mer: Her finner du Makerspace på Facebook


makers_1
Foto: Vitensenteret

Hver mandag

Hver mandag fram mot sommeren mellom kl. 16:00 -19:00 er Makers åpen. Det er drop-in, så du trenger ikke melde deg på for å være med, og inngang og lån/bruk av verktøy er gratis. Følg med på Facebooksiden til Makers for å få med deg siste informasjon og nyheter, samt dele inspirasjon med andre skapere. Les mer: Vitensenteret byr på mye spennende for store og små

Les mer: Dette skjer i Midtbyen i februar