Gå til innholdet

Mangfoldige Thomas Angells gate

Bli bedre kjent med flotte Thomas Angells gate som har blitt en av Midtbyens mest attraktive gågater.

Shine

Shine er en av byens flotteste butikker. Utvalget i dameklær, sko, tilbehør og hudepleieprodukter til både menn og kvinner er unikt i sitt slag. 95% av merkene Shine har i butikken finner du ikke andre steder i Trondheim; for eksempel Isabel Marant, Aiayu, Le Backhand, Maria Black og Jerome Dreyfuss.

DSC_1928 (1)
Shine, en svært innbydende butikk med et unikt vareutvalg.

TAG

Denne koselige restauranten er oppkalt etter gata den ligger i. Her kan du spise gode pasta-, burger- og salatretter, og i helgene blir kjelleren omgjort til en kul nattklubb. Lokalet er flott innredet og stemningen er alltid god.

Sjokoladebutikken

Ta turen til Sjokoladebutikken i Thomas Angells gate og la deg friste av produkter fra blant annet La Praline, Heimdal Chokolade og Lakrids by Johan Bülow. Her finner du alt fra de nydeligste konfektbiter til over 100 ulike sorter smågodt og sukkerfrie produkter.


Löplabbet

Alt du trenger for å løpe, finner du hos Löplabbet. Butikken har et komplett utvalg i sko, klær og tilbehør for løping, samt kurs og fysiske tester. Löplabbet selger merker som: Asics, Nike, Adidas, Saucony, New Balance, og Vivobarefoot.

Reimers

Det du har under alt det andre, kjøper du hos Reimers. Med lang tradisjon og fagkunnskap i undertøysbransjen får du hjelp til å finne riktig undertøy, badetøy, strømper og nattøy til kvinner i alle alder. Visste du at 7 av 10 kvinner har BH i feil størrelse?

Ticket Reisebyrå

Trenger du hjelp til å booke din neste drømmereise? Hos Ticket i Thomas Angells gate får du gode råd og veiledning, samt hjelp til å bestille fly, hotell og andre tjenester slik at turen din blir best mulig.

Suuz

Likt Sebrahodet som henger på veggen hos Suuz er også butikken til Susanne og Marit unik i bybildet. Suuz er som en real godtebutikk for damer når det gjelder klær, sko, vesker og annet spennende tilbehør. Om du er på utkikk etter noe spesielt, kan vi tipse om at Suuz er den eneste butikken i Trondheim som fører klesmerkene Joseph, Lala Berlin, Dondup, Lardini og ungarske Àeron.

Godt Brød

God smak, god samvittighet og kun de beste råvarene står i fokus hos bakeverkstedet Godt Brød. Butikken lukter himmelsk av nybakte brød, boller, rundstykker eller andre godsaker.  Alt du finner bak disken er ekte håndverk laget av økologiske råvarer. Start dagen din her med et rykende ferskt påsmurt rundstykke og en kopp kaffe. 

Kondomeriet

Om du ønsker tips til en leken hverdag, besøk Kondomeriet. Her finner du et stort utvalg innen erotiske leketøy og tilbehør, og i butikken får du råd og veiledning. Du finner produkter fra merker som Erotikk, Fifty Shades of Grey, Fleshlight, Laid og Kondomeriets egen kolleksjon. 


H2

H2 har siden den første salongen åpnet i 1983 vært ledende på hår- og hudpleie i Trondheim. I Thomas Angells gate har kjeden tre frisørsalonger og én hudklinikk. H2s ansatte kurses konstant i det siste innen hud, hår og trender, og har som ambisjon å ligge ”et hårstrå foran” konkurrentene.

Hallhuber

Stilig, moderne og feminin er 3 nøkkelord som beskriver Hallhuber. Denne tyske kjeden spesialiserer seg på kvinnemote av høy kvalitet, og selger klær som er skapt av sitt eget designteam. Hallhuber lager 12 kolleksjoner i året, og har alltid noe nytt å by på. 

7-Eleven

Om sulten melder seg etter en tur i byen, finner du varme og kalde måltider hos 7-Eleven. Butikken har i tillegg et utvalg dagligvarer og er åpen 24 timer i døgnet. 

Din Sko

Hos Din Sko finner du det aller meste innen skotøy til barn, dame og herre. Enten du trenger varme vintersko, fine sandaler, sporty sneakers eller skoletter finner du det garantert i denne butikken.

Retro

Retro er en av byens beste high-end butikker. De ansatte er lidenskapelig opptatt av mote, og jobber hver dag for å gi kunden et best mulig utvalg av produkter og merker. Butikken retter seg mot motebevisste kvinner og menn, og fører designermerker innenfor et bredt spekter, både internasjonale og skandinaviske.

Bik Bok

Bik Bok er en flott motedestinasjon for unge, trendbevisste jenter. Er du på utkikk etter det nyeste innen skandinavisk street-style, så hjelper de energiske jentene i butikken deg gjerne med et antrekk til din spesielle anledning.

Miss Organic

Miss Organic er Norges største økologiske parfymeri. Butikken er et lite univers for økologisk hudpleie og kosmetikk som er laget for nordisk hud og tilpasset vårt klima. Den iøynefallende oljebaren er helt unik. Kundene kan velge mellom 17 forskjellige sertifiserte økologiske oljer som gjør utrolig godt for huden, spesielt i den kalde vinterperioden. 

Morris

De fleste av oss bærer med oss verdisaker og hjelpemidler når vi reiser rundt omkring. Det er viktig med god kvalitet, reimer som ikke ryker og kofferter som kan beskytte eiendelene dine godt på en lang tur. Morris fører produkter som går under tittelen “fashion & function”- det du bærer tingene dine i skal se bra ut, men samtidig ha en god funksjon.

Norrøna

Alt damer, herrer og barn trenger for utendørs aktiviteter finner du hos Norrøna. Der vil du alltid finne friluftsprodukter til dine eventyr, enten du klatrer, sykler, løper, står på ski, surfer, kjører brett eller bare liker å være ute i naturen.

Gina Tricot

Gina Tricot kan skilte med en stor og lys butikk på to plan midt i Thomas Angells gate. Kolleksjonene skiftes ut ukentlig, så der finner du garantert alltid de nyeste og heteste trendene i dameklær. Enten du ønsker deg en avslappet stil eller glitter og stas, finner du begge deler i butikken. 

Samsøe & Samsøe

Om du liker klær i tidløs design og materialer som silke, lin, kasjmir og skinn må du ta turen til danske Samsøe & Samsøe. I butikken er kolleksjonen rendyrket og utvalget stort til både dame og herre. Selv om hovedfokuset er elegante hverdagsklær, finner du også festantrekk her.

M. Sommer

M. Sommer er en tradisjonsrik butikk som har bortimot alt du kan tenke deg til håndarbeid, reparasjoner og små hobby- og designprosjekter. Om du er på utkikk etter spesifikke knapper, deler til en gammel glidelås eller annet “småtteri”, finner du det hos M. Sommer.

Nomaden

Nomaden er Trondheims eneste komplette spesialbutikk på reise, og det er dit du må dra om du ønsker tips til reisemål og utstyr samt informasjon om hvor du finner bortgjemte perler ute i den store verden.


IMGP3761
Nomaden har litteratur for de aller fleste reisemål i verden. Om du er reiselysten og søker inspirasjon, finner du det i butikken i Thomas Angells gate.


Conzept

Her finner motebevisste damer det de ønsker seg av antrekk til hverdags eller fest, enten de vil utvide basisgarderoben eller finne krydderet til det lille ekstra. Damene som jobber hos Conzept er sprudlende og ønsker deg hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel. 

Game Stop

Game Stop gir “Power to the player” og er verdens største spillforhandler. Her finner du alt du trenger for å spille, enten du er en ihugga gamer eller spiller for underholdningens skyld. Visste du at Game Stop har en egen blogg med tips, triks og de nyeste oppdateringer innen spillverden?

TGR

Er du en “duppedingselsker”? Alt du kan tenke deg av praktiske og kreative ting til hjemmet, kontoret eller hagen til rimelige priser finner du hos TGR helt i enden av Thomas Angells gate.

På alle de stedene som er nevnt ovenfor, kan du bruke det populære Midtbykortet som betalingsmiddel.

Besøk også Herlighet Lille København, Platekompaniet, Nikita Frisør, Eplehuset, Vita, Interoptik Sjøhaug og Sande og Crispy Fried Chicken, Travelnet Reisevarehuset og G Travel Getaway i Thomas Angells gate. Les mer: Midtbykortet gir deg tusenvis av muligheter

Les mer: Oppdag andre butikker du bare finner i Midtbyen

Les mer: Åpningstider i MidtbyenMissorganic5 web
Besøk Miss Organic i Thomas Angells gate. Et enestående konsept og unik i sitt slag i Midtbyen.
Missorganic5 web
Besøk Miss Organic i Thomas Angells gate. Et enestående konsept og unik i sitt slag i Midtbyen.
Missorganic5 web
Besøk Miss Organic i Thomas Angells gate. Et enestående konsept og unik i sitt slag i Midtbyen.