Gå til innholdet

Midtbyens ferskeste butikker og restauranter!

2019 var et spennende år for Midtbyen. Nye butikker og restauranter dukket stadig opp, Britannia åpnet etter renoveringen og Torvet ble innviet med et fantastisk julemarked på tampen av året. Her har vi samlet shopping- og restaurantnyhetene fra året som gikk - og alle tar Midtbykortet! 
Britannia tilfører Midtbyen en god porsjon storbyfølelse.

Etter tre års totalrenovering av ærverdige Briannia Hotel, ble det åpning i april 2019. Hotellet bringer pomp og prakt til Midtbyen, og med sine mange besøkende skapes aktivitet og folkeliv. Her kan du også bruke Midtbykortet som betaling - et fint alternativt hvis du fikk ett til jul for eksempel.

Parallelt er det et stadig voksende tilbud innen shopping, mat og kultur ellers i Midtbyen også.    

Mange butikker og restauranter så dagens lys i fjor – kort sagt er det mye spennende å oppdage for de som tilbringer tid gatelangs i Midtbyen. Her er en liten oversikt over de flotte tilskuddene som dukket opp i 2019, som du selvfølgelig også kan benytte Midtbykortet hos!  

Midtbyens nye tilskudd i 2019

Sweet gate
I Jomfrugata dukket denne sjokolade- og delikatessebutikken opp. Her har de et stort utvalg av kaker, konfekt og sjokolade med et moderne og globalt preg. Av kaker kan mye spesialbestilles, enten det er barnebursdag eller andre arrangementer. 

284ABAF8-F8CD-4D5D-91D1-0CD55B551932Her finner du mye godt til anledninger som fortjener noe søtt – det være seg formiddagskaffen eller bryllupet.

Espresso House
Den populære kaffebarkjeden åpnet lokaler i Nordre gate. I romslige og lett gjenkjennelige lokaler fikk Midtbyen enda en flott plass å drikke kaffe og andre kalde/varme drikker, eller spise bakverk, smørbrød og salater. 

Elkjøp
Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, så gleden var stor da det ble klart at de skulle åpne midt i Nordre gate! I 1100 m2 over tre etasjer flyttet en hel verden av elektronikk inn. 

Sot og Sabrura
Sot & Sabrura Torvet er et uformelt møtested midt i byen som byr på mat akkompagnert av god drikke. God stemning fra tidlig lunsj til kveldens siste skål. De kombinerer to restaurantkonsepter, hvor du har Sabruras sushi på den ene siden, og deilige SOT-burgere på den andre.

77F1DF25-7EF2-43DF-B4E5-4AC352EF484DVelg mellom burgere og sushi - kanskje sushibuffeten kan friste?

Jimi´s Diner
Her får gjestene oppleve den amerikanske og uformelle diner-følelsen. Det serveres både frokost, lunsj og middag, og på menyen står alt fra klassikere som pannekaker, egg, bacon og pølse, til burgere og milkshakes. Du finner de i Nordre gate 24, nedenfor Byhaven. 

DAY Birger et Mikkelsen
Bohemsk og deilig hverdagsluksus, fashion og interiør. Her tilbyr de en luksuriøs mix av moderne klassikere, gjennomarbeidede detaljer og kreativt håndverk. 

F185507E-C0C0-4D8E-8BCF-17CA5D98589EAdressen til DAY er Olav Tryggvasons gate 13, men inngangen finner du mot Søndre gate. 

Riccovero
Her finner du klassisk konfeksjon, casual-wear og tilbehør til kvinner. Riccovero jobber stadig for å utvikle et merke som inspirerer til en sofistikert og individuell stil - likevel er skredderarven grunnsteinen i bedriften, og stoltheten som definerer konseptet. De ligger lagelig plassert i Olav Tryggvasons gate 31.

Hevd Håndverksbakeri
I høst åpnet et feiende flott håndverksbakeri på hjørnet av Torvet. Hevd er perfekt for frokost, lunsj, kaffe, møtemat og bakervarene du tar med hjem. Gled deg til gode råvarer, kunnskap og MYE kjærlighet. Når klokka slår fire, tar Una Pizzeria over lokalene med steinovnsbakt pizza og spennende utvalg av drikke. 

IMG_1736


Andre som kan nevnes er (disse tar ikke Midtbykortet): 
Hästens - senger
Moods på Trondheim Torg - herreklær
Dr. Dropin - Drop-in, privat helsetilbud

Les også: 7 ting som gir deg storbyfølelsen i Midtbyen
Les også: Torvets ferskeste stjerneskudd - Hevd Håndverksbakeri
Les også: Hva skjer i januar?
Les også: Endelig Mandag - Middag til 150,-