Gå til innholdet

Nå kjører Byhaven varene hjem for deg

«Svipp hjem» er Byhavens splitter nye hjemkjøringstilbud. For deg betyr dette at byturene kan bli veldig mye enklere!

Gode nyheter for alle som liker å storhandle! Foto: Vegard Herstrøm/BERRE

Ofte er man i byen for å gjøre både det ene og det andre, man vil slå flere fluer i én smekk. Kanskje møtes vennegjengen i byen noen timer før konserten, dere spiser litt, shopper litt. Men akk, posene blir jo vanskelig å ha med seg inn i konsertlokalet, for plasskrevende å drasse med seg inn i restauranten. Eller så kan det rett og slett være at man kjøper for mye, eller finner ting som er for store til å ha med seg på bussen hjem.  

Første kjøpesenter i Trondheim med varehjemkjøring

Hjemkjøringskonseptet til Byhaven er det første av sitt slag blant kjøpesenter her i Trondheim. Utfordringene nevnt over blir mindre uoverkommelige med denne løsningen. Man handler varene i butikken som vanlig, men i stedet for å ta dem med seg, bestiller man hjemkjøring og forlater varene i butikken

Når man har betalt for hjemkjøring, gjelder den for alle butikker på Byhaven. Det koster 49 kroner for 0-5 kilo, 99 kroner opptil 10 kilo og 199 for 10-20 kilo. Varene blir levert hjemme hos deg mellom klokken 17 og 22, og er du ikke hjemme blir de satt igjen ved døra. Du kan for øvrig avtale å få de tilsendt neste dag. Det er greit å merke seg at alkohol som sendes hjem må tas imot av en person over 18 år – dette settes ikke igjen på trammen.

 

Tenk på dette neste gang du har lyst til å storhandle på Byhaven, mengdebegrensninger er ingen hindring lenger!

Les mer: Lekre høstnyheter til hjemmet
Les mer: Unike butikkperler i Midtbyen
Les mer: Midtbykortet – enkelt å gi, mer å velge i!