Gå til innholdet

Nyt et måltid i Julemarkedets KafélavvoKom inn i Kafélavvoen og la varmen fra bålet tine opp kalde kinn. Sett deg ned og ta en pause, nyt den lune stemningen og kos deg med nydelig kortreist mat og drikke både til lunsj og middag.
Reinsdyrburger fra Fjellvilt

Vi vet det er viktig å roe ned i førjulstiden

Om du har vandret fra utstiller til utstiller på Julemarkedet, er på handletur i vår juledekorerte Midtby eller skal spise lunsj ute med kolleger. I Kafélavvoen kan du senke skuldrene, mette magen og slukke tørsten med et stort utvalg varme og kalde drikker.  Utover ettermiddagen og kvelden blir det også underholdning fra dyktige båltrubadurer, konserter og quiz.

Lavvoen har blitt et viktig stoppested for besøkende på Julemarkedet. I år er den utvidet fra 5 til 6 sammenhengende lavvoer med over 300 sitteplasser. Til lavvoen kommer både store og små – utvalget på menyen er tilpasset de fleste ganer.

Utenfor lavvoen kan man parkere barnevogner og sykler i en egen inngjerding. Det er derfor god plass til alle, og alle er velkommen. 


Mat er en stor del av julen

Vi er stolte av at det meste på menyen er laget av råvarer fra lokale produsenter. I år kan du velge mellom reinsdyrburger fra Fjellvilt, bacalo fra Knut Garshol Klippfisk, bratwurst fra Sæther Gård og god gammeldags julelefse fra Melsky. I tillegg har vi den tradisjonelle julegrøten, bakt potet, grillpølse og nystekte vafler. Nytt av året er vegetarburger. 


På grillen

varm mat


Slukk tørsten

Til å slukke tørsten kan du velge mellom varm eller kald drikke. Klassikere som julegløgg, varm sjokolade eller årets Julekaffe fra Dromedar blir å finne på menyen. Om du har lyst til å prøve noe nytt, kan vi anbefale saft fra Rotvoll Safteri, julebrus eller Ingefærøl fra Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk. Se mer utvalg i drikke her.

I anledning 15-års-jubiléet presenterer vi Blåtimeøl – Julemarkedets eget juleøl, laget i samarbeid med  Hogna Brygg og Gulating Ølutsalg. Velkommen inn i varmen!

varmkalddrikke


Åpningstider Kafélavvo

Mandag - lørdag kl. 10.00 - 19.00 

Søndag kl. 12.00 - 1900

(Langåpent til kl. 22.00 13./15./18.12)Les mer: Julemarkedet fyller 15 år

Les mer: Se kulturprogrammet

Les mer: 10 magiske opplevelser på Julemarkedet