Gå til innholdet

Opplev Britannias luksuriøse verden

Den fasjonable, lyse fasaden til Trondheims eldste hotell skiller seg ut, krever en viss ærbødighet – også fra avstand.  Her inne kan man legge hverdagen til side, om så bare for noen timer! 

Bildet er hentet fra britannia.no

Britannia Hotel er juvelen i Midtbyen og kan tilby en aldri så liten, femstjerners flukt fra virkeligheten for de som trenger det.  Nyt en deilig lunsj eller Afternoon Tea i vakre omgivelser, få spabehandling eller nyt en god middag - mens du drømmer deg langt bort.

"Britannia er et sted for fornøyelse og velvære, for minner som varer står det på nettsidene deres, og det er ikke vanskelig å la seg overbevise. Mulighetene er mange på Britannia, også for de som ikke overnatter der – og det beste av alt: du kan bruke Midtbykortet ditt her!

Midtbykortets eneste overnattingssted

Hvis du har fått Midtbykortet i gave og har lyst å gjøre noe helt spesielt for deg selv, kan dette være riktig plass å starte. Du kan betale for overnatting, få spabehandling, eller spise og drikke på restaurantene og i barene.  

Nyt noen magiske og bekymringsfrie timer på et av disse stedene: 

Palmehaven

Palmehaven er husets storstue og en populær plass for de som ønsker lunsj i de mer luksuriøse og historiske omgivelser. Hver lørdag og søndag tilbyr de klassisk Afternoon Tea mellom 13:00-17:00. Afternoon Tea er inspirert av sesongene og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. Kr 450,- per person.

Mandag - fredag kl.11.30 - 14.00 tilbys Palmehavens delikate lunchbord - med et utvalg av varme retter, en smakfull salatbuffet og nydelige søtsaker (booking anbefales). Kr 525,- per person.

Palmehaven_photo_studio_Dreyer_Hensley_Job_10509_lowres_crop1-1600x1048Foto: Dreyer Hensley

 

Brasserie Britannia

Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist - midt i Trondheim. Dette er en mer uformell plass hvor man også kan komme på drop-in. Det er høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld.

Hva med en god barista-kaffe og dagens ferske bakverk på morgenen, eller en rask og smakfull lunsj med gode kollegaer?

Brasserie-Britannia_photo-Wil-Lee-Wright_LW_5954_lowres-1600x1066Foto: Wil Lee-Wright

Vinbaren

Denne rikholdige Vinbaren med 8.000 flasker vin, er bygd opp av vin-eksperter som har reist verden rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg til et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la deres dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster. 

Britannia-Vinabaren_photo-Lars-Petter-Pettersen_1581-1600x1067-1600x1067
Foto: Lars Petter Pettersen

Jonathan Grill

Britannia tok med seg arven fra gamle Jonathan i Trondheim og moderniserte konseptet i tråd med resten av hotellet og gir det en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

DRAFT_Jonathan_new_menu110A0267-copy-1600x1066


Speilsalen

Christopher Davidsen (offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017) har med Speilsalen åpnet sin første signatur-restaurant. 

Med Speilsalen ønsker han og Britannia å skape en destinasjon for matelskere, hvor de fineste håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt.

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny.

Britannia-Hotel_Speilsalen_photo-Dreyer_and_Hensley_Job_10959_V2_lowres-1600x1190
Foto: Dreyer Hensley

Britannia Bar

En sofistikert, komfortabel og sosial bar i Trondheim. Her serveres klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

På dagtid er en av Norges mest meriterte konditorer, Cathrine Nilsen, ansvarlig for kaker, smørbrød, søtt og kaffe. Head Bartender Øyvind Lindgjerdet har skapt en serie med signaturcocktails basert på fantastiske og underholdende historier som kan nytes i luksuriøse og hyggelige omgivelser i Britannia Bar.


Britannia-Bar_photo-DreyerHensley_Job_12343-1440x1080-1440x1080
Foto: Dreyer Hensley

Britannia Spa

Her får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i spa-menyen deres.

Britannia-Spa_photo-DreyerHensley_Job_12154-1600x1200Foto: Dreyer Hensley

Les mer: Akkurat nå i Kulturkvartalet
Les mer: Midtbyens ferskeste butikker og restauranter
Les mer: Midtbykortet – enkelt å gi, mer å velge i