Gå til innholdet

Program for Olavshallen og Trøndelag Teater 2017

Se hva som skjer i 2017 hos to av Trondheims største kulturinstitusjoner, Trøndelag Teater og Olavshallen.

Det flotte gamle teaterbygget ble bevart som en integrert del da Trøndelag Teater ble utvidet for 20 år siden.
Olavshallen og Trøndelag Teater er to bautaer i byens kulturliv, som gir publikum både nyskapning og klassiske mesterverk. Her kan du se programmene deres for 2017. 

Trøndelag Teater

I år er det 20 år siden Trøndelag Teaters store tilbygg ble åpnet for publikum. Bare siden den tid har teateret solgt 2 millioner billetter til 200 forskjellige forestillinger. Også i år kan du vente store opplevelser både på Hovedscenen og biscenene; gamle klassikere som Vildanden og urpremierer som Evig Søndag. Av gjestespill kan vi nevne Bjørn Eidsvågs Etterlyst: Jesus, som settes opp i samarbeid med sommerens Olavsfestdager.
Husk at Midtbykortet også kan brukes på Trøndelag Teater.
Program Trøndelag Teater 2017 (pdf).

Olavshallen
Midtbyens storstue, Olavshallen, har også flere scener med et variert program av konserter, standup, og teater. Fra lista over kjente navn i 2017 kan vi nevne Bjørn Sundquist, Bjarte Hjelmeland, Ina Wroldsen, Anne Kat Hærland, Dagfinn Lyngbø og selvfølgelig Trondheim Symfoniorkester. Barneforestillingene Dyrene i Hakkebakkeskogen, Vennebyen og Bukkene bruse på Badeland står også på programmet. Olavshallen Lille Sal, med plass til et publikum på 400, blir en av hovedscenene på Trondheim Calling i februar. Konsertene spilles vekselvis med Fru Lundgreen, slik at publikum kan gå imellom.
Også i Olavshallen kan du betale med Midtbykortet
Se hva som skjer i Olavshallen 2017

Les også:
17 ting vi gleder oss til i 2017
Bare i Midtbyen: Dusinvis av unike butikker
Trondheim Symfoniorkester har Olavshallen som sin hovedscene. Foto: TSO/Fred Jonny™