Gå til innholdet

Pstereo braker løs i helgen!


Det er på Marinen det skjer: Fantastiske musikkopplevelser, digg mat, god stemning og F-E-S-T-I-V-A-L for alle penga! Les her om det som skjer langs Nidelven 15.-17. august.
GÅ MOT LYSET: ...og du skal være sikret magiske musikkopplevelser du sent vil glemme på årets Pstereo. (Foto: Pstereo.no)
Med mektige Nidarosdomen ruvende i bakgrunnen, Nidelven som snor seg langs Marinens bredder og ikke minst gode (og regnfrie) værprognoser, er det ingenting å utsette på settingen for årets Pstereo-festival!

Når det gjelder programmet er det selvfølgelig mengder med konserter å glede seg til! Godstemningen blir til å ta og føle på når Pstereo kickstarter åpningskvelden med konserter av blant annet Underworld, Bigbang og Whitney.

Tidligere på dagen åpner podcast-dronningene Tusvik & Tønne med humor og fjas på Veita-scenen. En nydelig start på torsdagen med andre ord! Stand-up blir for øvrig et fast åpningsinnslag på denne scenen, med henholdsvis Dag Sørås og Jonis Josef fredag og lørdag.

De to neste dagene finner vi headlinere som The Hives, Kvelertak, Lemaitre, Ricochets Bloc Party, Unge Ferrari, Testament, Carpenter Brut, Team Me.

Det er også greit å få med seg at det er familiekonsert på lørdag. I år er det Woodland som spiller, og det hele starter 11:00. Medbrakt mat og drikke er tillatt – alkohol er naturlig nok ikke tillatt på dette arrangementet.

PS! Det selges fortsatt dagspass og festivalpass, så det er ennå ikke for sent å slenge seg med. Program, billetter og all annen nødvendig info finner du her: https://pstereo.no.

Festivalområde og mat

Det er ingen fare for at du blir gående sulten på festivalområdet, da det brede og varierte matutvalget garantert tilfredsstiller smaksløkene til de aller fleste festivalgjengere. For en fullstendig oversikt over menyen på området kan man laste ned festivalens egen applikasjon Pstereo.

Mellom konsertene kan du finne favorittmaten- og drikken din, slå deg ned en passende plass for en pust i bakken mens du nyter den herlige Pstereo-stemningen.
illustrasjon pstereo
KART OVER OMRÅDET: Årets arena er innholdsrik og lett å navigere på. (Illustrasjon: Skogen)

Greit å vite

- Festivalen har 18-årsgrense

- Festivalen har en egen applikasjon (Pstereo) med oversikt over program, artister, kart, matutvalg og mye mer

- Informasjon om festivalen er også tilgjengelig på Pstereos sosiale medier og på https://pstereo.no

- Hunder er ikke tillatt på området under festivalens (med unntak av førerhunder)

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Shoppe i Midtbyen? Her er butikkoversikten!
Les mer: Mett magen på en av byens fantastiske restauranter