Gå til innholdet

Restaurant Atelier – spennende europeisk mat

18. oktober feiret Restaurant Atelier sin nært forestående 1-årsdag. Det har vært et innholdsrikt år med mye god mat og drikke, ny uteservering og mange spennende mat-events. Nå ser de frem til fortsettelsen!

Med sesongbaserte varer og kunnskapsrike ansatte er middagen et faktum! Foto: Restaurant Atelier

Navnet på sier mye om filosofien til denne restauranten. Som i et atelier rommer Restaurant Atelier både kunst og kreativitet – sett fra et matperspektiv. De lager spennende og velsmakende mat servert med god drikke. Atmosfæren i lokalet preges av dette, også gjennom fokuset de har på service og kundenes trivsel. Her går det uformelle hånd i hånd med høy kvalitet.

Europeisk smeltedigel med fokus på lokale råvarer

Menneskene som jobber og driver restauranten er fra forskjellige steder i Europa, og det samme gjelder maten de serverer. Hovedfokuset er likevel på det norske og franske kjøkken, hvor benyttelsen av gode og lokale råvarer henger høyt. De følger sesongene og endrer menyen ettersom tilgangen på råvarene endres gjennom året. All maten lages fra bunn på kjøkkenet deres og du kan være sikker på at maten du får inneholder nettopp sesongbaserte råvarer.

De serverer hele menyen sin, hele dagen. Om du skulle ha mest lyst til å dra rett hjem med restaurantmaten i stedet, tilbyr de også blant annet supper, bagel og salater som take-away her.

Den internasjonale påvirkningen kommer tydelig til syne i temakveldene de arrangerer med jevne mellomrom. Hit inviteres kokker fra hele verden for å fortelle om sitt eget kjøkken, slik at matinteresserte i Trondheim kan lære om nye teknikker, råvarer og få en kreativ matopplevelse på kjøpet. Mye inspirasjon kan hentes på disse temakveldene.

 

Screen Shot 2019-10-18 at 09.33.24

1-årsdag og feiring

«Takk til alle som har vært innom restauranten, alle stamgjestene våre, alle som er villige til å prøve noe nytt, tusen tusen takk.» står det i invitasjonen. De har jobbet hardt, hatt mange hyggelige gjester på besøk og ønsker selvfølgelig å feire alt dette.

De som ikke fikk med seg feiringen, kan selvfølgelig ta turen innom når som helst for et skikkelig godt restaurantmåltid. Restaurant Atelier drar ingen plass!

«Vi har klart å overleve vårt første år og vi håper det blir mange flere år her på oss!» - Restaurant Atelier