Gå til innholdet

Rockheim - kveldsåpent museum på torsdager


Hver torsdag i januar, februar, mars og april holder Rockheim utstillingen åpent til kl. 20:00. Få med deg spesialomvisninger, drop-in kurs i ukulele, musikkquiz, kuratoromvisninger, minikonserter i de temporære utstillingene og mye mer - alt inkludert i inngangsbillletten!
Rockheim i all sin prakt, skuer utover Trodheimsfjorden. Hver torsdag fram til april er museet kveldsåpent til kl. 20:00. (Foto: Rockheim)

Gode priser hos Restaurant Rockheim Panorama

Hver torsdag hos Restaurant Rockheim Panorama får du ekstra gode priser på mat og drikke. Restauranten ligger i 5. etasje, og har en flott utsikt mot Trondheimsfjorden og byen.

Rockheim Panorama 2

Arrangement i konsertsalen

I tillegg til kveldsåpne utstillinger og aktiviteter inkludert i inngangsbilletten, vil det ofte være arrangement i konsertsalen som starter kl. 19:00 og varer utover kvelden. Ta med deg hele vennegjengen og skap en kulturell helaften ut av det! Rockheim har studentpris på inngangsbilletten og på de aller fleste arrangement i konsertsalen. 


Åpningstider

Åpningstider hver torsdag i vinterhalvåret er kl. 10.00 - 20.00. Programmet i anledning kveldsåpent vil starte på ettermiddagen.


Rockheim

Program

Programmet oppdateres kontinuerlig, så følg med her for kommende arrangement. Her er torsdagsprogrammet for januar:

11. januar:  

- Drop-in kurs i ukulele kl.17.30. Prøv deg på noen grep ukulele med en av Rockheims omvisere! Kurset varer i ca 30 min

- Spesialomvisning i utstillingen Rockens verktøy med museumspedagog Sigmund Vegge kl. 18,00 

  

18. januar:

- Drop-in kurs i ukulele kl.17.30. Prøv deg på noen grep ukulele med en av Rockheims omvisere! Kurset varer i ca 30 min

- Spesialomvisning i utstillingen Ei vise er så mangt kl. 18.00 med konservator Morten Haugdahl og omviser Kristian Krokfoss. 


25. januar:

- Drop-in kurs i ukulele kl.17.30. Prøv deg på noen grep ukulele med en av Rockheims omvisere! Kurset varer i ca 30 min

- Viseposten (konsert) i utstillingen Ei vise er så mangtkl.18. Opplev norske viser fra 60-tallet og frem til i dag, fremført av Rockheims egne musikere. Det blir en hovedvekt av viser av artister som er representert i viseutstillinga, som nevnte Nielsen, Prøysen, Bye og Trygve Hoff. Tekst: Midtbyen Management // Rockheim
Foto: Rockheim


Les mer: Rockheims hjemmeside

Les mer: Dette skjer i Midtbyen i januar