Gå til innholdet

Sammen for byen vår

Nå står vi sammen for byen vår - velg lokalt! 

Mange av butikkene og restaurantene som setter farge på Midtbyen og gjør den unik, opplever nå vanskelige tider. Dugnadsånden er viktigere enn noen gang, og derfor oppfordrer vi deg til å tenke, velge og handle lokalt. Bruk Midtbyens nettbutikker, sosiale mediekanaler, take away og hjemlevering for å støtte alle de du setter pris på.

Under finner du alt du trenger å vite for å fremdeles kunne handle lokalt i og fra Midtbyen. 

Gratis hjemlevering av varer

IMG_1251

For at det skal være enkelt å handle lokalt har vi i samarbeid med Byhaven satt i gang gratis hjemlevering av varer fra butikker i Midtbyen - så langt har det vært en suksess for mange butikker og kunder! Du som kunde oppsøker enten butikkene på sosiale medier eller nettsider for å se hver enkelts fremgangsmåte, eller du kan ringe de direkte. Butikkene har funnet praktiske løsninger som passer best for dem når det gjelder bestilling og betaling. 
Hjemkjøringstilbudet vil vare ut april. 

Trykk her for å lese mer om gratis hjemlevering fra Midtbyen!

Spis restaurantmiddag hjemme

Mange restauranter tilbyr bestilling gjennom matleveringstilbud som Foodora og Wolt. Last ned de respektive appene eller bestill gjennom nettsidene. Der vil du se hvilke restauranter som benytter seg av matlevering gjennom dem.

I tillegg har mange restauranter og kaféer åpent for take away. Her anbefaler vi også å oppsøke hver enkelt restaurant for å se hva de selv kommuniserer i sine digitale kanaler. Enkelte restauranter som ikke vanligvis tilbyr take away som et alternativ, har funnet løsninger som allerede har gledet mange. 

Trykk her for å se oversikten over åpne restauranter, bakerier, kaféer og delikatessebutikker!

Butikker og åpningstider

63E4DC7E-299B-4D8F-A3F0-7AAECF44C741

Veldig mange butikker holder åpent med reduserte åpningstider. 
I denne artikkelen forsøker vi å oppdatere åpningstidene så godt som mulig. 

Trykk her for å se oversikt over åpningstider!

Gavetips

Kjøp gaven som bidrar til handel i Midtbyen i lang tid fremover! Midtbykortet kan bestilles og sendes til jubilanter og andre som fortjener en gave, uten at du selv trenger å dra noen plass! Gavekortet er gyldig i 3 år og kan benyttes på over 250 brukersteder - innen kultur, shopping, velvære og restauranter! 

Les mer og bestill her!

2Facebookbanner_Støtt Midtbyen_3-01

Les mer: Innfører egne åpningstider for risikogrupper
Les mer: Brettspillguide fra ekspertene på Outland