Gå til innholdet

Slik kommer du deg til Martnan!


Når det er Martnan i byen, kommer det mye folk til sentrum og skaper et yrende folkeliv! Her får du tips og forslag til hvordan du best kommer deg til Martnan i Midtbyen 26. - 28. juni, enten det er med bil, buss, tog, på sykkel eller til fots.
BUSS: Spar miljøet og ta en av de mange grønne bussene til Martnan. (Foto: Adresseavisen)

Parkeringshus

Er du redd for at bommen skal gå ned for tidlig og treffe panseret på bilen din, eller at du ikke får hentet bilen etter P-husets stengetid? Vi kan betrygge deg med at bommene har sensorer, og at du kommer deg inn og får hentet bilen din også etter at P-huset har stengt. Husk å ta med deg parkeringsbilletten – på den står det en kode som gir deg adgang etter stengetid.

Her har du en oversikt over Midtbyens parkeringshus:

Statens Hus

Torget P-hus

Leutenhaven

Sentralbadet

Bilhuset Ola Brun

Sandgata P-hus

Olavskvartalet Parkeringshus

Skjermbilde 2018-06-21 kl. 14.04.43
OVERSIKT: Her ser du oversikt over Trondheim Parkering sine parkeringshus i Midtbyen.

Betal for parkering med app eller SMS

Teknologien blir stadig bedre, og gode løsninger for parkering er intet unntak. Trondheim Parkering har for eksempel sin egen parkeringsapp hvor man kan legge inn bankkortet sit som betalingsmiddel, og bestemme varighet på parkering. Man betaler altså ikke for lenger enn man faktisk står parkert. Last ned SmartPark-appen her.

Om du ønsker å betale med SMS, kan du gjøre følgende: Send: TP <registreringsnummer> <antall minutter> til 2470. Eksempel: TP VF12345 60

Parkering på gateplan

Om du heller ønsker å parkere på gateplan, finnes det mange områder i Midtbyen hvor du kan gjøre dette. Parkeringstid er max 3 timer, men på lørdager parkerer du gratis etter kl. 15:00. 

Ta toget eller bussen til Martnan!

Alle (de fleste) veier leder til Midtbyen, og om du foretrekker buss kan du planlegge bussreisen din her. Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Gåturen fra Sentralstasjonen er kort og fin. Her kan du planlegge togreisen din.

Sykkel

Om du er en sporty type som heller ønsker å sykle til Martnan, så er det god tilrettelegging for dette. Med egne sykkelfelt og sykkelparkering på ulike steder i Midtbyen, kan du enkelt komme deg dit du skal.

Les mer: Trenger du en sykkel? Bli med på sykkelauksjonen på Torvscenen på Martnan.

Trondheim har fått nye bysykler, og hvis du ikke har en egen sykkel, kan du låne en bysykkel! Kjøp et abonnement og last ned app for iPhone eller Android. I appen kan du se om det er ledige sykler i nærheten av der du er. Syklene kan låses opp mellom kl. 06:00 - 24:00. Du kan sykle på bysykkel så ofte du vil, og inntil 45 minutter av gangen, appen passer på tiden tid. Levér sykkelen på hvilken som helst stasjon du ønsker, hele døgnet.

Skjermbilde 2018-06-21 kl. 13.45.57
STASJONER: På de merkede plassene på kartet finner du en oversikt over stasjoner for Bysykkel. (Foto: Skjermdump)

Les mer: Velkommen til Martnan 26. – 28. Juni
Les mer: Dette skjer i Midtbyen i juni
Les merStor arrangementkalender for Trondheim i juni, juli og august