Gå til innholdet

Sporty nytt år!

Om du allerede er en spreking, eller om du tenker at 2021 er året du endelig skal bli det – så er sportsbutikkene din beste venn! Her er en oversikt over hvor du finner sportsutstyr, bekledning og selvfølgelig knallgod kundeservice her i Midtbyen.


Hjemmekontor og færre ting å gjøre ser ut til å være en ekstra motivasjonsfaktor for å komme seg opp og ut for tiden, så da gjenstår det store spørsmålet – har du alt du trenger for å kickstarte et sprekt nytt år?

I Midtbyen har vi en håndfull ulike sportsbutikker som samlet sett dekker alle behov du måtte ha for anskaffelse av sportsutstyr og bekledning. Hvis du var så heldig å få Midtbykortet til jul, kan du bruke dette hos alle butikkene som nevnes i denne saken. 

Shopper du helst hjemmefra for tiden, er det ikke noe problem! Mange av disse butikkene tilbyr gratis hjemlevering ut januar! Når du benytter deg av leveringstjenesten ved bestilling hjemmefra, kan du for øvrig ikke betale med Midtbykortet – så det må du nesten spare på til neste gang du handler i fysisk butikk.
 

Når friluftslivet frister

Norrøna (Thomas Angells gate) og Peak Performance (Olav Tryggvasons gate/ tilbyr gratis hjemlevering i januar) er begge merker og butikker som er godt kjent for de fleste, og de er de eneste av sitt slag i Trondheim. Hvis du trenger klær og utstyr til for eksempel friluftsliv, ski, snowboard og klatring, kan det være lurt å titte innom disse lokalene. 

Axel Bruun Sport (Prinsens gate/ tilbyr gratis hjemlevering ut januar) er også en gigant på utstyr og sportsbekledning. Her er de eksperter på blant annet ski og sykkel, og har i de siste snøfrie og kalde ukene opplevd stor etterspørsel på skøyter, skriver Adresseavisen (pluss-sak). Nå ser det imidlertid ut som at snøfallet burde gjøre marka skivennlig igjen, hvilket betyr at det er fritt frem å veksle mellom skøyter og ski fremover? Eller kanskje du tenker deg på en topptur i vinter? Axel Bruun Sport kan hjelpe deg med alt dette og mer til.

Et par minutters gange unna, ligger Intersport Lefstad (Munkegata/ tilbyr gratis hjemlevering i januar), tidligere kjent som G-Sport Lefstad. Her har de også ski og skøyter, i tillegg til annen sports- og treningsbekledning. De har også trykkeri og ski- og sykkelverksted. 

Hvis du er glad i ullklær og ikke har besøkt Lanullva (Søndre gate/  tilbyr gratis hjemlevering ut januar) ennå, er det jaggu på tide! Her har de varme og myke ullklær i 100 % merinoull for voksen, barn og baby. Den luftige strikkemetoden gir effektiv ventilering og varmende egenskaper, og resulterer i en behagelig kroppstemperatur uansett aktivitet eller temperatur. Perfekt på tur!

Nomaden (Thomas Angells gate/ tilbyr gratis hjemlevering ut januar) er reisebutikken som kan tilby utstyr, sekker, klær og annet stor og smått du behøver til dine eventyr.

Trening og lagidrett

gettyimages-692958928-2

Pretty Sporty (Olav Tryggvasons gate/ tilbyr gratis hjemlevering ut januar) er butikken for sporty damer! Her tilbyr de strålende god service og et stort utvalg av treningsklær og sko. Om du har tenkt å innta treningssenteret med nye klær eller oppdatere joggegarderoben, har de det du trenger her. 

Nor-Contact (Sommerveita) har et rikt vareutvalg innenfor de fleste områder til lagidretter som fotball, håndball, innebandy, volley-og basketball. I tillegg til å være en viktig samarbeidspartner for de største fotballklubbene i byen, har de en avtale med Sør-Trøndelag Bedriftsidrettskrets som gir bedriftsidrettslagene gode betingelser ved kjøp i butikken.

Intersport (Trondheim Torg) har utstyret du trenger, om du så skal kickstarte et aktivt 2021 med oppdatert garderobe eller for bli best i yndlingssporten din. I akkurat denne butikken banker hjertet ekstra fort for tur og trening!

Hos Löplabbet (Thomas Angells gate/ tilbyr gratis hjemlevering ut  januar) dekkes alt av behov for deg som løper. Her finner du det mest komplette utvalget i sko, klær og tilbehør for løping i tillegg til kurs, fellestreninger og et utvalg av nyttige fysiske tester.