Gå til innholdet

Spreke nyttårsforsetter!

Hvis du er en av de som har satt deg noen spreke nyttårsforsetter i år, er sportsbutikkene i Midtbyen klare for å hjelpe til der det trengs. De selger mye forskjellig, og er spesialister på sine felt - her er en oversikt over det samlede utvalget vi har i sentrum! 

Pretty Sporty har et stort og oppdatert utvalg treningsklær for kvinner.

Trening og lagsport

Pretty Sporty
Her finner du trendy treningsklær for kvalitetsbevisste kvinner i Trondheim. De fører treningsklær, sko og utstyr fra Adidas, Reebok, Craft, Carite, Falke, Mons Royale, Didriksons, Fjällräven, Röhnisch, Stellasport og Luciaven. De holder til i Olav Tryggvasons Gate 30, rett ved siden av Byhaven.

Löplabbet
Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. På Löplabbet tester de deg på speilkasse og tredemølle for å finne riktige sko til dine føtter. Det kan være lurt med riktig fottøy hvis dette er året løpekarrieren virkelig skal ta av!

8C1F8A2B-07A2-40E1-93DD-3B02973B931D
Det trenger heller ikke være dumt å helgardere seg med pigger på skoene, hvis du er glad i utendørstrening på vinters tid.

Nor-Contact
Her finner du et veldig stort utvalg fotballsko, i tillegg til sko, klær og utstyr du trenger til de fleste lagidretter. De har en egen klubbavdeling, trykkeri for tall og reklame, samt stort lager av trøyer, shorts, strømper, baller mm. Butikken ligger i Sommerveita, med inngang mot Torvet. 

Sport og friluft

Norrøna Concept Store
I flotte lokaler i Thomas Angels gate 20 finner du alt du måtte ønske og behøve til friluftsliv, skiturer, snowboardkjøring, klatring, jakt og en generelt aktiv livsstil. 

FBB8FCD9-57B5-4F05-AF9E-885655C85D64

Sportsbua
Trondheims kompetansesenter for topptur, sykling, padling og langrenn. Her finner du friluftsklær og turutstyr, langrennsbekledning, sykkelbekledning, ski, sykler og mye annet. Butikken ligger i Fjordgata 56-58.

Nomaden
Dette er mye mer enn en sportsbutikk, men de selger definitivt saker som kan være relevante for et turmenneske. Du finner all verdens kart, utstyr, sekker, klær og annet stor og smått du behøver til dine eventyr. Bereiste ansatte slår gjerne av en prat og hjelper deg med å finne utstyret du trenger på tur. Adressen er Thomas Angells gate 19. 

Lanullva
Her får du kvalitetsplagg i ull, strikket med lidenskap og kjærlighet. Lanullva har utviklet et strikkemønster som danner et helt unikt luftlag som gjør at strikkeproduktene ventilerer, slik at du holder deg tørr og varm, ikke bare når du er i aktivitet, men også når du hviler. Du finner de i Søndre gate 19.

F53C36B1-C009-4B83-BB57-40A1F79849FE
Inne i Lanullvas lokaler ligger sirlige rekker med fargerike plagg, perfekte til både hverdags og skogstur!

Axel Bruun Sport
Dette er butikken som engasjerer seg for fjellsport og friluftsliv. Ski-avdelingen spenner fra fjell-, tur-, trening til racing-ski. Sykler er også en av deres spesialiteter og de tilbyr det beste fra Scott, Haibike, Xeed og Gekko. De hjelper deg slik at det det utstyret du kjøper gir deg størst mulig brukerglede og best mulig funksjonalitet. Du finner de i Prinsens gate 30.

Peak Performance General Store
I Kjøpmanssgaten 42 ligger Peak Performance. Peak Performance designer innovative produkter som passer godt i både urbane omgivelser, så vel som til friluftsaktiviteter som ski, løping og golf. De ønsker at man skal kunne kombinere sin interesse for mote med en aktiv livvstil. 

G-Sport Trondheim Torg og G-Sport Lefstad 
Kjedens mål er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet.  G-Sport dekker de fleste sjangere og behov. De har blant annet annet treningstøy for både dame, herre, barn, mosjonister og idrettsutøvere. Du finner turutstyr for hele familien, skipakker, sykler og et stor utvalg joggesko, løpesko og fotballsko. 

48B711BF-77D5-4737-B2AE-E4514657F7B5
I kjelleren til G-Sport Lefstad finner du ski, sykler og mye mer som kan kickstarte en sprekere hverdag.