Gå til innholdet

Stand Up Trondheim er tilbake med sin Comedy Club!

Nå kan du endelig trene lattermusklene på nytt! De velkjente standup-kveldene Comedy Club fra Stand Up Trondheim er tilbake med 3 nye show før sommeren – denne gang på Hjorten Scene. Gled deg til å oppleve blant annet Christer Torjussen, Christian Mikkelsen og Are Sende Osen på scenen.

Leder av Stand Up Trondheim, Alan Drop, på scenen. (Foto: Stand Up Trondheim)

Populært show på ny scene

Tidligere ble Comedy Club arrangert på gamle Olavs Pub. Da utestedet stengte dørene startet jakten på en ny scene, forteller fasilitator og komiker Alan Drop.

- Vi har lett lenge etter en ny scene, for det er svært viktig for oss at standarden er høy når vi velger å invitere publikum inn.

Selv har han jobbet  som komiker i 15 år, med en nylig avsluttet turné bestående av 86 show på ulike steder.

Hvordan blir man komiker?

- For min del handler det mye om historiefortelling. Jeg er i utgangspunktet utdannet lærer og undervisning var god trening for å bli stand-up komiker. Jeg hadde så mange rare historier og opplevelser fra livet mitt som jeg følte jeg måtte dele, forteller Alan.

Les mer: Lei en komiker!

Audience 1GODT BESØKT: Da Comedy Club ble arrangert på gamle Olavs Pub var det fulle hus ved hvert arrangement. (Foto: Stand Up Trondheim)

Trøndere har humor!

Humor er subjektivt, og derfor fokuserer Alan og teamet på å mikse forskjellige stiler og personligheter når de setter lineup for en kveld med Comedy Club. Trøndere har rykte på seg for å være et fantastisk publikum, og dette gjør det ekstra gøy og lett å få anerkjente komikere til å komme til Trondheim, i følge Alan.

- Trøndere elsker humor! Folk fra andre deler av landet og verden som har opptrådt i Trondheim elsker å komme tilbake på grunn av publikum og den herlige responsen de mottar, forteller Alan stolt.

Anerkjente komikere som blant annet Bård Tufte Johansen og Sturla Berg Johansen er noen store navn som tidligere har opptrådt på Comedy Club i regi av Stand Up Trondheim.

Christian Mikkelsen early daysKJENT FJES: Christian Mikkelsen er en av NRKs største humorprofiler. Han har tidligere gjestet Comedy Club og kommer tilbake til Hjorten Scene torsdag 2. mai. (Foto: Stand Up Trondheim)

Humorkonger og talenter på vårprogrammet

Vårens program består av tre show: 11. april, 2. mai og 16. mai. Hvis responsen fra publikum vedvarer er planen å gjennomføre Comedy Club hver 2 uke fra august.

2. mai kan du oppleve de anerkjente profilene Christian Mikkelsen, Are Sende Osen, André Ulvester og Marlene Nøvik Stavrum: Trønderen som bli beskrevet som en av landets mest spennende unge komikere.

Kjøp billett på nett

Alan anbefaler alle som er klare for en kveld med humor, humør og god stemning til å kjøpe billettene sine på forhånd via Hoopla.

- Det er i tillegg lurt å komme tidlig til showet. Kjøp noe å drikke i baren, slapp av og gled deg til å bli underholdt av humoreliten.

Les mer: Her finner du Stand Up Trondheims nettsted
Les mer: Se etter billetter hos Hoopla her
Les mer: Hjorten Scene på Radisson Blue Royal Garden Hotell
Les mer: Dette skjer i Midtbyen i april