Gå til innholdet

Storby under konstruksjon


Gled deg! Snart kan du nyte bylivet på det nye Torvet, med både byens største bakeri, tapas på San Sebastian, sushi på Sabrura og burger på Sot. I tillegg åpner Elkjøp, Dr. Dropin, Subway, Sydesign Skredder og Renseri – og det er bare starten. Midtbyen er i ferd med å bli bedre.

FOTO: Carl-Erik Eriksson, Trondheim Kommune

Overalt er byen i utvikling, og Trondheim ligner mer og mer på en storby. Vi har fått vårt første fem-stjerners hotell, Britannia, med hele seks restauranter under samme tak. For ikke å snakke om det nye Torvet, som er i ferd med å bli byens aller fineste møteplass. Snart er det her du nyter vårsola med en kaffe, møtes på date eller kjøper sommerens første Trønderbær.

Flere nyheter på vei

I Nordre får vi flere nye tilbud som vil gjøre hverdagen din enklere. Snart åpner Elkjøp sin nye City-butikk, hvor du kan velge ut ditt nye kjøleskap eller en ny TV midt i byen og få det levert hjem.

På den andre siden av gaten åpner Dr. Dropin – et nytt legekontor for drop-in timer. Her kan legene hjelpe deg med det samme som legevakten eller fastlegen din, og du får time akkurat når det passer deg.

Les mer: Snart kan du droppe inn til legetime i Midtbyen

Til høsten får vi dessuten også et helt nytt bakeri på Torvet. I det gamle Nordea-bygget åpner det som blir Nordens største håndverksbakeri på dagtid, og pizzeria på kveldstid.

Les mer: Åpner bakeri på Torvet

Godt etablerte butikker har utvidet og satser stort i Midtbyen, og flere nye er på vei!

Les mer: Søstrene Aagaard utvider og Sydesign Skredder og Renseri har åpnet

Bedre å reise til Midtbyen

Aldri før har så mange tatt bussen til Midtbyen i stedet for bilen. Ikke bare gjør det byen hyggeligere – det blir også enklere å finne en ledig parkeringsplass når du kjører bil. Det er vinn-vinn når man er i ferd med å bli en storby.

Trondheim Parkerings P-Hus har alltid ledig parkering. Å parkere i P-Hus er også stort sett billigere enn å parkere på gateplan og du kan stå så lenge du vil.  Ønsker du å parkere på gateplan kan du bruke appen SmartPark. I appen har du full oversikt over betaling og annen informasjon.  

Samtidig jobbes det for å legge forholdene enda bedre til rette for de som ønsker å reise kollektivt til Midtbyen. I august kommer Metrobussene – ordentlige storbybusser som gjør det enklere å komme seg dit du skal. Les mer fra AtB her

Skjermbilde 2019-04-05 10.19.26