Gå til innholdet

Ta bussen til Midtbyen!

I Trondheim finnes et bredt busstilbud, og med AtB kommer du deg enkelt til Midtbyen. Her er en liten oversikt over det du trenger å vite for å reise kollektivt til sentrum.

Foto: AtB AS

Planlegg bussturen

Innenfor området Trondheim, Melhus og Klæbu finnes det over 77 bussruter! Med mange avganger, muligheter for digital oversikt og ulike betalingsløsninger har det aldri vært lettere å ta bussen dit du skal. Planlegg din neste busstur her.

Rabatter på bussen

Student: Som student får du -40% på rabatt på periodebilletter og gratis nattbuss.

Familiehelg: Lørdag, søndag og helligdager (Ikke 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori ”voksen” ha med inntil 4 barn gratis ved reise i én sone. (Barn i alder inntil 15 år)

atb bussbillett
MOBILBILLETT: Ved bruk av AtB Mobilbillett har du enkelt busskortet og billetten alltid i nærheten. (Foto: Midtbyen Management)

Nyttige apper for bussreise

AtB Reise heter appen du bør ha for å gjøre reisingen hakket mer komfortabelt. I appen ser du alle reiser og avganger i sanntid, og det gjør det lett for deg å planlegge ruten din.

AtB Mobilbillett er din digitale billett, enten du kjøper enkeltbillett eller periodebillett. Foretrekker du å ha et busskort isteden, kan du kjøpe t:kort som er et elektronisk reisekort.

Appene kan du laste ned her

I august 2019 får vi nytt kollektivsystem i Trondheim. Det kan du lese mer om her.


Les mer: Velg Midtbyen når du skal shoppe! Se butikkutvalget her
Les mer: Sulten? Spis i Midtbyen!
Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt