Gå til innholdet

Tips til innendørs høstsyssel!


Har du lyst til å skape noe helt spesielt og personlig, som kan pynte opp hjemme eller på hytta? Vil du gjøre det ekstra skummelt til halloween? Eller kanskje du vil lage egne julegaver? På høsten er det fint å ha et prosjekt som lyser opp tilværelsen, uttrykker hvem du er og samtidig utfordrer kreativiteten din.
(Foto: Panduro)

Dyrk kreativiteten

Det spiller ingen rolle om du skaper noe alene eller sammen med venner og familie, om du er en entusiastisk amatør eller en suveren proff.

- Alt vi gjør hos oss handler om gleden ved å kunne gi deg mulighet til å skape noe med hendene dine, ikke for at du må, men for at du vil. Derfor arbeider vi hele tiden for at du skal kunne virkeliggjøre dine drømmeprosjekter og få utløp for din kreativitet, forteller Helga Forodden fra Panduro Hobby i Fjordgata.

Hva kan du finne på Panduro Hobby?

I butikken i Fjordgata 50 får du produkter til interiør, papirhobby, baking, tekstildekorasjon, håndarbeid, barnehobby og kunst, bare for å nevne noe. Panduro Hobby tilbyr et heldekkende sortiment for alle typer hobbyutøvere. Det består av 10 000 artikler, der omtrent 1/4 fornyes årlig. 

panduro-1
EGEN KUNST: Hva med å lage egne bilder som kan henges på veggen hjemme? (Foto: Panduro)

Satser stort på produktutvikling

En stor del av produktene tilhører Panduros eget varemerke Panduro Design, mens andre kommer fra eksterne formgivere. Et eksempel på dette er Tilda, en populær serie som selges på flere kontinenter
Panduro har sin egen produktutvikling ved hovedkontoret i Malmø der det utarbeides en rekke materialsett som inneholder alt du trenger til hobbyprosjektet ditt.

Kos deg inne!

Lag deg en kopp med varm drikke og kos deg med et lite prosjekt. Et tips er å ta frem slaktertråd og sette på litt rolig jazz, eller sette deg i godstolen med en av høstens anbefalte bøker. Uansett hva du vil pusle med, finner du det i Midtbyen, for eksempel hvis du elsker farger, papir og orden på planene og minnene.

Denne artikkelen er publisert hos Midtbyen tidligere, men er oppdatert og deles på nytt til glede for nye lesere.

Les mer: Panduros nettsted
Les mer: Bruk Midtbykortet ditt hos Panduro og 250 andre brukersteder
Les mer: Shop høstens mote i Midtbyens butikker