Gå til innholdet

To nye naboer i Thomas Angells gate!


Denne uken har Thomas Angells gate blitt beriket med to nye naboer som flyttet inn i sine nye butikklokaler. Vi ønsker Bertoni og Gerry Weber hjertelig velkommen!
GERRY WEBER: På hjørnet av Nordre gate og Thomas Angells gate åpnet Gerry Weber dørene denne uken.

Gerry Weber

Dette tyske merket er elsket av damer over hele verden, og butikken som nå er åpnet på hjørnet av Nordre gate og Thomas Angells gate er den største Gerry Weber-butikken i Trondheim. Fordelt på to plan finner du mote laget av eksklusiv kvalitet, men til gode priser. Les mer om Gerry Weber her

bertoni
VELKOMMEN INN: Bertoni har flotte herreklær i unike mønster, farger og i høy kvalitet, og har nå flyttet fra Mercursenteret til Thomas Angells gate.

Bertoni

Den lekre herrebutikken som tidligere har holdt hus på Mercursenteret har nå flyttet ned på gateplan og inn i Suuz' tidligere lokaler i Thomas Angells gate 7. Her finner du stilige antrekk i form av dresser, skjorter, sko og mye mer til den motebevisste herremannen. I butikken får du eksperthjelp av ildsjeler, så ta turen innom! Det ryktes at vårkolleksjonen for Bertoni blir intet mindre enn fantastisk. 

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Her kan du shoppe i Midtbyen