Gå til innholdet

Toillvettregler – slik lykkes du!

Enten du er en veltrent shopper eller en som bare handler ved spesielle anledninger, er det nok lurt å ta en titt på våre beste tips for en trygg og vellykket handletur på årets Toilldaga. Her er våre Toillvettregler!

1.     Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. God kommunikasjon er spesielt praktisk om man ferdes i grupper. Send ut snapper med Toilldaga-filter for å markere dagens lokasjon i tilfelle du må bli funnet.

 

2.     Tilpass handleturen etter evne og blant annet køforhold. Begynner butikklokalet å bli fullt, må du vente utenfor – eller titte innom senere.

 

3.     Ta hensyn til de rundt deg og husk smittevernreglene. Hold avstand, og vær en tålmodig tilbudsjeger. Utvis respekt for andre shoppere, smil og vær glad. Ingen spisse albuer, takk!

 

-       Hold god avstand

-       Vask hendene / bruk håndsprit så ofte du kan

 

4.     Vær forberedt på uventet gode tilbud, selv på korte handleturer.

 

5.     Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre. Mobilen kan være et nyttig hjelpemiddel når du ferdes i prisskredutsatt terreng. Toilldagsavisa, handleliste og en liten flaske håndsprit kan også være fornuftig.

 

6.     Ta trygge veivalg og gjenkjenn de beste tilbudene.

 

7.     Bruk kart og ditt indre shoppingkompass. Naviger presist mellom de gode tilbudene, og vit alltid hvor du er.

 

8.     Vend i tide, det er ingen skam å snu. Det kommer nye kupp i butikkene jevnt utover Toilldagan, så gå gjerne tilbake til samme butikk flere ganger for å se etter gode kjøp.

 

9.     Spar på kreftene og søk ly om nødvendig. Avpass farten etter den svakeste i følget, og husk å spise og drikke ofte – her kommer Midtbyens mange kafeer eller restauranter til nytte.

Les mer: Toilldaga 15.-16.-17. oktober